Különféle parketták hatalmas választéka a parketta diszkontban

A parketta diszkont az a hely, ahol Ön is könnyedén hozzátud jutni az elképzeléseinek leginkább megfelelő melegburkolatokhoz, hiszen az általunk biztosított kínálatban számtalan nagyszerű parketta található, melyek egytől-egyik remek választást jelentenek. A parketta diszkont kínálatában megtalálhatóak a minőségi burkolatok széles választékai európai és trópusi fafajokból, különböző méretekben, így tulajdonképpen nincs is olyan burkolat amit nálunk ne tudna könnyedén beszerezni!

[wp_ad_camp_1]

A népszerű és méltán elismert parketta diszkont először is 2005 május 5-én megnyitotta exkluzív szaküzletét Törökbálinton a Max City Lakberendezési Szakáruházban, majd ezt követően 2006. októberében pedig a Budapest, Róbert Károly krt.-on található Material Centerben képviselteti magát rendkívüli, egészen egyedülálló kínálattal.

Mivel a üzleteinkben különös hangsúlyt fektetünk a magas minőségű burkolatokra, mint például a svéd KäHRS , a svájci BAUWERK, továbbá az olasz ITLAS parketták, ezért ha mellettünk teszi le a voksát biztos lehet benne, hogy egy olyan hosszútávú befektetést tett amivel biztosan elégedett lesz, ugyanis a parkettáink időt állóak és strapabíróak, hosszú idő után is felettébb mutatósak.

Parketta diszkont
Parketta diszkont

Mivel a parketta diszkont számára ügyfelei maximális elégedettsége a legfőbb cél ezért mi nem csak a minőségre ügyelünk, hanem a teljes kiszolgálásra is, tehát a Maxparketta Kft. a megrendelői számára különlegesen kényelmes vásárlást nyújt, ugyanis parketta szakkereskedésünkben szakképzett és tapasztalt értékesítők segítenek a választásban, illetve ezek után a megrendelt terméket házhoz szállítjuk, amit saját szakembereink gondos odafigyeléssel, precíz munkával, kedvező áron le is raknak.

Keresse fel Ön is a parketta diszkont honlapját és tekintse meg a hatalmas, minden igényt kielégítő kínálatot, válogasson kedvére!

Forrás: Parketta diszkont