LG CX OLED TV (OLED65CX) áttekintés

Az LG CX OLED TV nem tűnik nagy előre lépésnek a tavaly kiadott LG C9 modellhez képest, de az LG hihetetlen munkát végzett, hogy az előző modellben meglévőkre összpontosítson, és mégis kiemelkedő OLED TV-t adjon át. Az eredmény egy igazi mozi-szerű élmény, amely a filmeknek és a tévéműsoroknak azt a kinézetet nyújtja, amit megérdemelnek. Ha minőségi TV-t keres, ez lehet az igazi.

[wp_ad_camp_1]

Igen, a kialakítás és a specifikációk hasonlónak tűnnek a tavalyi modellhez, de a kezdeti árához képest most lényegesen olcsóbb, mint a korábbi 65 hüvelykes C sorozatú OLED-ek. Az Alpha a9 Gen 3 processzor változásai tisztázták az LG C9 OLED tavalyi hibáit is, valamint javították a chip feldolgozásának megjelenítését. Természetesen a következő generációs játékgépek ideje miatt is javítani kellett, hogy csak a PS5-öt és az Xbox Series X piacra dobását említsük. A CX egy biztos játéktévé, biztosít VRR-t (változtatható frissítési frekvencia), 4K/120 kép/mp támogatása is van a hihetetlen OLED kontraszt mellett.

Az LG-t ebben az évben nagyrészt a felszínen tartotta az OLED TV-eladás, és ebben kétségkívül nagy szerepet játszott az úttörő CX OLED. Az idei fekete pénteki folyamatos kedvezményei miatt még soha nem volt jobb alkalom arra, hogy vásároljon egy ilyet otthonába. Az OLED65CX egy igazi csoda. Az OLED TV hihetetlenül vékony. Természetesen, hacsak nem nézi szívesen a tévé hátsó részét, valószínűleg nem veszi észre ennyire, hogy ilyen vékony. Az OLED65CX hátsó részének kb. alsó harmada jobban kitűnik, mint a többi tévé esetében. De a kialakítás még mindig elég jól viseli ezt – és a készlet hangszóróinak, csatlakozóinak és processzorainak valahol meg kell lenniük. A képernyő az egyik központi szerelésű fémlemez állványhoz kapcsolódik, amelyet néhány C-sorozat generációja óta láthatunk.