Lenyűgöző helikopter útvonalak szerte a világon

A helikopter túrák nemcsak egy igazán egyedi képet nyújtanak a városról  vagy egy körzetről, hanem izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak. Ezenkívül a helikopter-túrák gyakran az egyetlen lehetőséget jelentik, amellyel a látogatók élvezhetik a régió távolabbi területeinek megtekintését.

[wp_ad_camp_1]

Például a Hawaii Kauai-sziget 70 százaléka szárazföldön nem is érhető el, így a repülés az egyetlen módja annak, hogy a látogató megnézze ennek a gyönyörű paradicsomnak a nagyobb részeit. Ausztrália legnépesebb városa felülről nézve különösen gyönyörű. A helikopter túra utasainak látványos kilátás nyílik a szikrázó Sydney-kikötőre, a Taronga Állatkertre, az ikonikus Sydney Operaházra, valamint a világhírű Sydney Harbour-hídra. Néhány túra Sydney lélegzetelállító partvidékére repíti,  ideértve a Bondi tengerpartot, míg mások repülhetnek a Kék-hegység és a Megalong-völgy felé. Új-Zéland arról híres, hogy a világ egyik leglátványosabb tájával rendelkezik, és a Fox gleccser elengedhetetlen része egy hihetetlen helyekkel teli földnek. A Fox Gleccser egy 13 km-es (8 mérföld) hosszú gleccser, a Westland Tai Poutini Nemzeti Parkban található.

Westland Tai Poutini
Westland Tai Poutini

Ezen a helikopter-túrán az utasok madártávlatból megismerkednek a gleccser csúcsaival és hasadékaival, valamint a fenséges Mount Cook-kal, mielőtt leszállnának a hóban. A látogatók kiválaszthatják a két gleccseres túrát is, amely nem csak a Fox gleccser fölé repíti majd, hanem a Ferenc József gleccser fölött is. A legtöbb ember számára a Nepal Everest Base Camp egy életen át tartó élmény lesz. A helikopterrel utazó vendégek átrepülnek a fenséges Himalája hegységén, majd leszállnak a híres Everest Base Camp-táborba, amely 5.364 méter magasságban helyezkedik el. Ez egy igazán lenyűgöző hely, a föld legmagasabb hegyének lábánál és valóban olyan, mintha egy teljesen más bolygóra érkezett volna.