Lehet ajándékot vinni egy második esküvőre?

Az esküvők a döntést ünneplik két olyan ember között, akik szeretik egymást, és úgy döntenek, hogy életre szóló kötelezettséget vállalnak, így ez nagyszerű lehetőség ajándékozásra. Néhány tényező azonban zavaró lehet.

A második (és harmadik vagy negyedik) esküvő esetén felmerülhetnek kérdések az ajándékvitel vagy -küldés helyes etikettjével kapcsolatban. Ne feledje, hogy ez egy új kezdet ennek a párnak. Soha nem rossz dolog ajándékot adni, ezért ha valaha is kétségei vannak, cselekedjen a nagylelkűség szerint. Ha a menyasszony vagy a vőlegény korábban házas volt, nem köteles ajándékot adni nekik. Mindazonáltal ez még mindig szép dolog, függetlenül attól, hogy részt vesz az esküvőjükön vagy sem. Az ajándék az ünnep része, és azt mutatja, hogy gondol rájuk a különleges napjukon. Ez azt is mutatja, hogy támogatja az új közös életüket. Az ajándék típusa eltérhet attól, amit egy olyan párnak adott, akik még soha nem voltak házasok. Valószínű, hogy a háztartásukat már felállították. Minden kenyérpirítóval és konyhai eszközzel rendelkeznek, amire szükségük van, és a fürdőszobájuk valószínűleg jól felszerelt törölközővel és ágyneművel. Ha több edényt és serpenyőt ad nekik, előfordulhat, hogy nem lesz hely nekik.

Ha korlátozott a költségvetése, érdemes másokkal együtt egy szép ajándékot vennie. A munkatársak egy finom ebédet és ajándékutalványért gyűjthetnek. Nincs abban semmi rossz, hogy kreatívak legyünk az ajándékok terén, például bébiszitterkedünk egy korábbi házasságból származó gyerekeknél, vagy plusz pénzt adunk a nászútra. Nézze meg, hogy a pár regisztrált-e egy boltban, és válasszon valamit a nyilvántartásból. Ha még nem, fontoljon meg egy ajándékutalványt kedvenc éttermükbe vagy rendezvényükre, ha hogy mindketten örülni fognak ennek. Valószínűleg értékelni fogják az ajándékkártyát egy masszázsához vagy vacsorához is.