Legkorszerűbb fogászati rendelőt keresi? Fogászat Győr!

A legtöbb ember számára a fogorvosi rendelők jelentik a legnagyobb félelmet. Ennek a félelemnek az elűzésére vagyunk mi!

Fogászat Győr sok szeretettel várja minden kedves páciensét. Annak érdekében, hogy sokáig megtudjuk őrizni a fogaink szépségét, és nem mellesleg az egészségét, akkor az éves ellenőrzés mindenképp,  illetve a félés ellenőrzések sem válhatnak kárunkra. A legtöbben már csak akkor fordulnak segítséghez, ha panaszuk lép fel, vagy fájdalmat éreznek. Ám ez cseppet sem jó megoldás. Amennyiben szeretné az ilyen kellemetlenségeket elkerülni, akkor ajánlom figyelmébe a Color Dent fogászati rendelőt. Dr. Deák Henrietta 2001-ben fejezte be a tanulmányait, Szegeden, majd nyitotta meg a magánrendelőjét. Annak érdekében, hogy minden páciens megfelelő ellátásban részesüljön előre egyeztetett időpontok alapján érkeznek, így elkerülve a hosszas várakozást. A folytonosan fejlődő technikának köszönhetően, már akár fájdalommentesen és gyorsan kezelhetjük a sérült fogakat.

Fogászat Győr
Fogászat Győr

Ennek érdekében számos külföldi és Magyarországi képzésen vesz rész a fog és szájbetegségek szakorvosa. A magán rendelőnk a legkorszerűbb technikáknak megfelelően van felszerelve, ezzel biztosítva a megbízható orvosolást. A páciensek részére igyekeztünk egy olyan kellemes közeget kialakítani, amely által jól érezhetik magukat, attól függetlenül, hogy egy orvosi rendelőben ülnek. Az egyik legfőbb célunk a kollegáinkkal együtt, hogy a pácienseink maximálisan megelégedve és mosollyal az arcukon távozzanak. Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni a kezeléseinket, akkor keressen fel bennünket a +36 30 6099 252-es telefonszámon. Minden további információt megtalál a www.colordent.hu honlapjára látogatva.