Légbevezető, a biztonságos szellőzés védnöke

Ma már a speciális szigetelésnek és a rendkívül jól záró nyílászáróknak köszönhetően a meleg valóban benn marad az otthonokban és így sokat lehet spórolni a magas fűtésszámlán, ám éppen ezért bír rendkívüli fontossággal a légbevezető, hogy biztonságos legyen egy otthon szellőzése. Az általunk biztosított Aereco légbevezető termékek számtalan problémára nyújtanak nagyszerű és az előírásoknak is megfelelő megoldást.

[wp_ad_camp_1]

Olyan otthonokban ahol nyílt égésterű gázkészülékek vannak, mint például a gázfőzőlap, gáztűzhely, átfolyós vízmelegítők vagy nyílt égésterű fűtőberendezések vannak, mint a kandalló, cserépkályha elengedhetetlen a légbevezető használata, hiszen ezek a készülékek elhasználhatják előlünk a friss levegőt és így akár még veszélybe is kerülhetünk. Pontosan emiatt a gázszolgáltatók általában kérnek szellőzési tervet és ha nincs megfelelő szellőzés, akkor el is zárhatják a gázt. Az Aereco légbevezetők viszont tökéletesen eleget tesznek az előírásoknak és a szolgáltatók is elfogadják.

 

Aereco légbevezető
Aereco légbevezető

A jól szigetelt lakások esetében a falak nem tudnak természetesen „lélegezni” és emiatt azok a gőz miatt penészedhetnek, ami pedig rendkívül kellemetlen, hiszen hiába tisztítjuk meg a falat, hiába festjük újra, amíg kint hidegebb lesz, mint odabenn a penész újra és újra fel fogja ütni a fejét. Az Aereco légbevezető ebben az esetben is segíteni tud, hiszen az általa biztosított szellőzésnek köszönhetően rendkívül lecsökkenthető a penészedés, illetve az teljesen megszüntethető.

Ha szeretné Ön is gyorsan megoldani otthona szellőzését, akkor forduljon hozzánk bizalommal a légbevezető készülékek érdekében, melyet mi Budapesten és annak 50km-es vonzásterében akár már két napon belül be is szerelünk a nyílászáró készülékébe! A profi Aereco légbevezetők kedvező áron nálunk várják!

Forrás: Légbevezető