LED panel széles kínálatban az interneten

A LED-panel egyedileg elhelyezett fénykibocsátó diódák (LED-ek) sorozata, amelyet arra terveztek, hogy megvilágítsák a kisebb és a nagyobb termeket egyaránt. A LED-panelek eredeti felhasználási területei közé tartoznak az alapvető óriásplakát-reklámok, az üzletek táblái és a játékkijelzők. A közelmúltban a LED-paneleket beépítették az általános világításba is.

LED panel készlet várja a legjobb árakkal és gyors kiszállítással az egloshop.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is kedvére válogatna a jobbnál jobb panelek kínálatában. A LED-panelek két alapvető formátumban készülnek. Az eredeti vagy hagyományos LED-ek azok, amelyek kijelző-feje körülbelül egynyolcad hüvelyk (0,32 cm) átmérőjű. A modernebb LED paneles kijelzők egy tűfejnél kisebb fénykibocsátó diódára épülnek. Az ilyen típusú LED-paneleket az ipari felületre szerelhető eszközként (SMD) használják. A LED panelek a meglévő mennyezeti fluoreszkáló lámpák cseréjére szolgálnak. Vékony profiljuknak és egyenes élüknek köszönhetően kevesebb helyet igényelnek. A LED trofferek azonban téglalap alakú lámpatestek, amelyeket moduláris mennyezetre terveztek.

LED panel
LED panel

Általában több helyet igényelnek a telepítéshez, de többféle stílusban választhatók. A fluoreszkáló trofferek első generációja rémálom volt. A fénykibocsátás alacsony volt, a színszint kellemetlen, a költségek túl magasak voltak, és a túlzott villogásról nem is beszélve. Napjainkban a LED-világítás innovatív technológiája arra ösztönözte a váltást, hogy egy nagy teljesítményű és költséghatékony alternatívára váltsanak. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a led panelekről és megtekintené azok illusztrációit vagy éppen az árakat, nézzen be hozzánk még ma az egloshop.hu weboldalra és itt néhány kattintással rendelhet is LED panelt.