Küldemények szállítása kerékpárral

A nagyobb városokban már lehet látni kerékpáros szállítókat, hiszen vannak olyan vállalkozások és cégek akik szerint így környezetkímélőbb kiküldeni bizonyos csomagokat. A kerékpáros futárok megbízhatóak, kerékpárjaikat mindig igénybe tudják venni, ráadásul gyorsan odaérnek a kívánt helyre, mindez környezetkímélően és energiatakarékosan megy végbe, tehát a kerékpáros szállítás rengeteg előnnyel rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

A küldemények szállítása kerékpárral rendkívül előnyös. Kerékpáros szállítással könnyen megvalósítható például a levelek, illetve a kisebb terjedelmű csomagok gyors elszállítása. Ha egy futár kerékpárral szállít, akkor csökken a haszongépjárművek fogyasztása így együtt csökken ezzel a környezetszennyezés is. Bécsben például már 400 biciklis futár van, akik először csak ételeket hordtak, valamint bevásárlásnál segédkeztek, azóta viszont több csomagot is szállítanak biciklivel ami gazdaságilag is sokkal jobb, illetve energiatakarékosabb is, ráadásul az autók füstje sem szennyezi ezáltal a környezetet.

Kerékpáros futárszolgálat
Kerékpáros futárszolgálat

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a kerékpáros szállításról erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd erről a témáról és más szolgáltatásainkról is olvashat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a kerékpáros szállítással kapcsolatban, vagy más szállítási kérdése lenne mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 336 60 29 telefonszámot és mi mi azonnal visszajelzünk majd minden kedves érdeklődőnknek, tehát érdemes hozzánk fordulni. A kerékpáros szállítás igen kedvező a környezet számára ezért megéri kipróbálni. Bővebben erről a mixpakk.hu-n olvashat.