Kovács Autóalkatrészek – legyen a tolatás is egyszerű!

Önnek is gondot okoz a tolatás? Állandóan attól fél, hogy nekiütközik valaminek, amit nem lát? Talán ez már meg is történt? Válassza a biztonságos hátramenetet, és szerezze be az ehhez szükséges felszerelést! A Kovács Autóalkatrész az Ön számára is biztosítja a kocsija biztonságos tolatását a szükséges tolatóradar és tolatókamera kedvező áron való értékesítésével.

[wp_ad_camp_1]

A tolatóradarok és tolatókamerák szinte elengedhetetlen kiegészítői a nagyobb méretű gépjárműveknek. Hiszen egy nagyobb szélességgel rendelkező, hosszú autónak nehezen látunk a végére, hát még a háta mögé, nem beszélve arról, hogy igen nehezen lehet csak érzékelni őket. Na de a kisebb autóknál sem feltétlenül egyértelmű a tolatás könnyedsége. Nyilván már Ön is tapasztalta, hogy bár érzi a kocsija méretét, és könnyen kilát belőle, mégsem látja a kisebb tereptárgyakat, amelyek mögötte helyezkednek el. Azt pedig, hogy a motorház mennyire nyúlik előre semmilyen járműnél sem könnyű teljes biztonsággal megállapítani. Kerülje hát el a magas költségeket, melyeket a lökhárító újrafényezésére vagy a letört elektromos tükör cseréjére kellene fordítania! Szerezze be Ön is könnyedén, otthona kényelméből az Önnek szükséges tolatóradart és tolatókamerát, amelyek segítségével már teljes biztonsággal végezheti a hátramenetet! A Kovács Autóalkatrészek webáruházában mindent megtalál, ami a biztonságos közlekedéshez szükséges.

Tolatóradar kijelző
Tolatóradar kijelző

Amennyiben hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy a biztonság elsődleges az utakon, akkor vásároljon meg mindent, ami a tolatást is átláthatóvá és biztonságossá teszi! Szerezzen be tolatóradart és tolatókamerát otthona kényelméből, online az alkatreszek.hu címen található webáruházból! Bármilyen kérdés vagy gond esetén várjuk jelentkezését az info@kovacsauto.hu e-mail címen és a +36 62 468 444-es telefonszámon. Személyesen megtalál minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 87. szám alatt.