Kötelező szépségápolási termékek karantén idején

Egyikünk sem készült fel a hónapokig tartó elszigetelődésre és társadalmi távolságtartásra. Mivel mindenki kézfertőtlenítőre és szájmaszkra költötte a pénzét, mi gondoskodtunk arról, hogy a szépségarzenálunk is fel legyen töltve.

[wp_ad_camp_1]

Minimális társadalmi interakcióval éljük napjainkat és szó szerint sehova sem lehet menni, így nyugodtan mondhatjuk, hogy mindannyian állítottunk fel prioritásokat – beleértve a szépségápolási rutinokat is. Mely termékeket érdemes otthon tartani, és miért érdemes ezeket használni karantén ideje alatt? IGK Mixed Feelings barna tonizáló cseppek: Meglepően nehéz kék színű terméket találni. A legtöbb lila, ami kiválóan alkalmas a szőke haj sárga árnyalatainak semlegesítésére, de ha barna haja van, akkor a narancssárga és a vörös tónusok nagyobb valószínűséggel jelennek meg, amikor színe elhalványul – vagyis a kék jobb választás mindegyiknél. Bármihez hozzáadhatja őket – a samponjától a balzsamán át a hajformázó termékekig. Caudalie gyengéd tisztító tej: Ez a krémesebb alternatíva felfrissíti a bőrt anélkül, hogy teljesen kivenné belőle a nedvességet, és rájöttünk arra is, hogy kiválóan alkalmas érzékeny/száraz bőrtípusokra is egyaránt.

Ezt kifejezetten azért szeretjük, mert nyugtató természetes összetevőkkel van tele, beleértve a szőlőmagolajat, az édes mandulaolajat és a zabkivonatokat, amelyek szuper simává teszik a bőrünket. Ezenkívül könnyű nedvességtartalmat is biztosít a tartós hidratáláshoz a nap folyamán, anélkül, hogy több krémet kellene felvinni, ami nagyon fontos. Egyszerűen megmosakodhat, majd vigyen fel egy keveset ebből a termékből és már meg is van a bőrápolás aznapra. A Sacred Ritual fürdősók: Ez a fürdősó egy igazi megmentő, mert tele van izomlazító tengeri sóval, hangulatjavító citrusfélékkel és bőrfehérítő összetevőkkel is. Ezzel a termékkel csak nyerhet! Gyönyörű szárított virágokat is tartalmaz, amelyek minden fürdőt széppé tesznek, és teljesen luxus érzetet adnak.