Körömágyhosszabbító széles kínálatban webáruházból!

Mi a gélhosszabbítás folyamata? Van, úgy készíti elő a természetes körmöket a géles hosszabbításhoz, hogy először megtisztítja a körmöket, levágja a kutikulát és reszeli. Győződjön meg arról, hogy a körmök olajmentesek, ha letöröljük alkohollal, különben a gél nem tapad hozzá. Használhat alapozót vagy dehidratálót is, hogy biztosítsa a tapadást és megakadályozza az emelést.

Körömágyhosszabbító széles kínálatban várja a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tekintse meg a körömágyhosszabbító rendelésének menetét és az árakat. Miután a körmök elő vannak készítve, kiválasztunk egy formát, amely illeszkedik minden körömhöz, és megfelelően rögzíti a formát a körömhöz. Itt jön be az építőzselé, kezdve egy vékony bevonattal, amelyre építeni kell, és a gélt a kívánt hosszúságig kiterjesztjük a formára. Általában a köröm közepétől kezdjük, közvetlenül alatta, ahol a forma találkozzon a természetes körmökkel, és felfelé haladunk a kívánt hosszúságig. Nem megyünk el egészen a kutikuláig, amikor felvisszük az első építőréteget, ehelyett fokozatosan lejjebb megyünk a körmön minden további réteggel. Minden réteg után egy percig lámpával megkötjük a körmöt.

Két vagy három réteg elég lehet, de van hogy hét vagy több réteg építőt használunk a kívánt hossztól és formától függően. Ha rendkívül hosszú körmöket készítene, fokozatosan tegyen bele egy réteg építőzselét, mert vastagabbnak kell lennie, hogy ne törjön el. A végén meg kell tisztítani a körmöt, majd reszelni és formázni kell a kívánt formára, majd fel kell kenni a körömfestéshez vagy színezéshez a gél lakkot. A folyamatnak ez a része olyan, mint a zseléfesték felvitele a természetes körmökre: néhány réteg, néhány kezelés, és kész is! Bővebb leírásért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.