A glutamin ár alacsony az interneten!

A glutaminpor legáltalánosabb eredeti felhasználási módjai a következő célok elérése voltak: gyors fogyás, zsírégetés és izomépítés. Bár ez továbbra is így van, a tudomány most azt mutatja, hogy a glutamin jótékony hatása bőséges.

Glutamin ár igen kedvező a vitaminstore.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és megtekintheti a glutamin készítményeket, az árakat és a kiszállítás információit is, tehát érdemes benézni hozzánk.  A glutamin elősegíti az emésztést és az agy egészségét, fokozza a sportteljesítményt – emellett hasznos a bélproblémák és a szivárgó bélrendszer kezelésében is. A C5H10N2O3 kémiai képlet alapján a glutamin egyike a fehérjetartalmú élelmiszerekben előforduló 20 természetesen előforduló aminosavnak. Ez a véráramban is a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. A vérben lévő aminosav nitrogén 30-35 százalékát teszi ki és feltételes esszenciális aminosavként ismert.

Mit jelent a „feltételes esszenciális aminosav”? Ez azt jelenti, hogy a szervezet képes önmagában előállítani valamennyit, de nagy mennyiségben használja fel. Ez akkor is elengedhetetlen, ha az egyén betegséggel vagy kifejezetten izomsorvadással néz szembe. Ez előfordulhat bizonyos betegségek vagy akár fizikai trauma során. Ezenkívül feltételesen esszenciális tápanyag bizonyos katabolikus állapotokban, beleértve a csontvelő-transzplantációt is. Meglepő módon a vázizma körülbelül 60 százaléka glutaminból áll – és ennek az aminosavnak a kiegészítése elősegítheti a fehérjeszintézist, és természetes módon egyensúlyba hozhatja a pH-szintet. Amennyiben többet tudna meg a glutaminról és az árakról, keresse fel weboldalunkat a vitaminstore.hu-t és itt megtalálhatja a készítmény kínálatot is az árakkal és a kiszállítási információkkal együtt.