Könyvújdonságok verhetetlen áron az interneten!

Vannak, akik úgy tekintenek a könyvekre, mint a való világ és az abban élő emberek elől való menekülés, de a kutatások kimutatták, hogy ami a szociális készségeket illeti, az olvasásnak rengeteg haszna van. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Könyvújdonságok várják a book24.hu weboldalon, tehát ha önt is érdekelné egy jó könyv, itt a helye nálunk mert itt biztosan megtalálja azt, amire leginkább vágyik könyvek terén. Az az érdekes, hogy a szépirodalom olvasása önfejlesztési előnyökkel járhat, még akkor is, ha más világokat fedezünk fel olyan történeteken keresztül, amelyek csak az elmében léteznek. Valójában a könyvek, költészet és más írott szavak terápiaként való felhasználásának gyakorlata évszázadok óta segítette az embereket. A szépirodalom egyedülállóan hatékony módja mások megértésének, a kreativitás kihasználásának és az agy gyakorlásának.

Ha mások helyébe lépne és empátiádat fejlesztene, nincs más dolga mint szépirodalmat olvasni. Számos tanulmány kimutatta, hogy a történetek elképzelése segít aktiválni az agy azon régióit, amelyek felelősek mások jobb megértéséért és a világ új perspektívájából való meglátásáért. Kimutatták, hogy az olvasás a meditációhoz hasonlóan kellemes transz-szerű állapotba hozza agyunkat, és ugyanolyan egészségügyi előnyökkel jár, mint a mély relaxáció és a belső nyugalom. A rendszeres olvasók jobban alszanak, alacsonyabb a stresszszintjük, magasabb az önbecsülésük és alacsonyabb a depressziós arányuk, mint a nem olvasóké. Ha esetleg a könyvújdonságok közül szeretne valamit elolvasni, nézzen be a book24.hu weboldalra. Weboldalunkra látogatva megtekintheti elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel nekünk a rendeléssel, a könyvújdonságokkal vagy éppen az árakkal kapcsolatban.