Julia Quinn – Bridgerton regények alacsony áron

Képzelje el a „Gossip Girl” legdrámaibb epizódját, adjon hozzá néhány Jane Austen által jóváhagyott vágyakozó pillantást és szellemes párbeszédet, csomagoljon be néhány gyönyörű nőt 19. századi köpenybe és stílusos öltönybe. Ha ehhez még hozzáadja a botrányt is, és meg is van a „Bridgerton” sorozat, Julia Quinn legsikeresebb könyve.

Julia Quinn – Bridgerton sorozat könyvei várják a book24.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és tekintse meg a teljes kínálatot hogy megtalálhassa kedvencét. A Bridgerton könyvsorozat két család körül forog egy éves időszakban, amikor az elit családok formális rendezvényeket szerveznek, hogy bemutassák gyermekeiket a társadalomnak és megtalálják nekik a megfelelő házastársat. Az egyik ilyen család a cím szerinti Bridgerton család. Nemrég megözvegyült édesanyjuk, Violet Bridgerton vezetésével nyolc gyermek él a háztartásban: négy lány és négy fiú, akiket ábécé sorrendben neveznek el. A legidősebb fia, Anthony segít húgának, Daphne-nak megfelelő párt találni apjuk halála után, míg a húgát, Eloiset jobban érdekli az írás és saját ambíciói mint társadalmi kötelezettségei.

Az utca túloldalán egy másik család él, a Featheringtonok. Édesanyjuk, Portia Featherington már küzd azzal a stresszel, hogy három lányát, Philippát, Prudence-et, és Penelopét végigkíséri az esemény szezonban, amikor távoli unokatestvére, Marina Thompson érkezik a városba. Ráadásul Lady Whistledown is megjelenik, egy névtelen pletykafészek, aki hírlevelet ad ki a dzsentri legnagyobb botrányairól, eljegyzéseiről és egyebekről. További részletekért és Julia Quinn könyveinek beszerzéséért keresse fel a book24.hu weboldalt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk a könyvekkel kapcsolatban.