Ellin Carsta könyvek vásárlása az interneten!

Ellin Carsta szeretne több nyelven beszélni, fejleszteni a francia nyelvtudását, de tanulna szívesen olaszul is. Nemcsak a nyelvet tanulja ilyenkor, hanem úgymond a kultúrát is, és egészen más perspektívát nyer, például a helyi szerzőkről. Bővebben Ellin Carsta életéről weboldalunkon olvashat.

Ellin Carsta könyvek rendelhetőek online a book24.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk még ma és válogasson kedvére az érdekes és izgalmas Ellin Carsta regények között. Egy fordítás egy könyvhöz mindig remek, de az írónő nem hiszi, hogy a stílus valaha is 100 százalékosan megragadható, ezért szeretne még sok nyelvet megtanulni, csak azért, hogy új embereket és könyveket ismerjen meg másképp. Igazi gyengesége van a kávé iránt. A reggeli illat önmagában arra készteti, hogy motiváltan keljen fel, és pozitívan kezdje a napot. Segít abban is, hogy tiszta fejjel tudjon megmaradni az írással töltött hosszú nappal (vagy éjszaka) után. A kávé számára nem is annyira az ízéről és az ébrenlét hatásáról szól, hanem sokkal inkább arról a kis luxusérzésről, amikor a gőz és az illata megcsapja az arcát. Ez a pihenés és kikapcsolódás pillanata, amit mindennél jobban élvez. Ez az ő személyes rituáléja a könyvek megírása előtt.

Egy titkos szenvedélye a Star Trek iránti szeretete. Korábban szerette a Starship Enterprise-t, mert álmodozást és gondolkodást inspirált, ami valószínűleg a két legkívánatosabb tevékenység, akár néz, olvas vagy hallgat valamit. A „Mi lenne, ha…?” kérdés mindig is lenyűgözte, és a Star Trek univerzum az egyik első igazán sikeres próbálkozás az ilyen kérdések megválaszolására. A karakterei hihetetlenül fejlődtek. Néhányukra nagyon büszke, majdnem olyan büszke, mint a saját gyerekeire. A Hansen család története nagyon gyors ütemben halad, és bármilyen furcsán is hangzik, szereti nézni a fejlődésüket. További részletekért és Ellin Carsta könyveiért keresse fel a book24.hu weboldalt.