Jól szigetelő garázskapu a teljes szigetelés érdekében

Ma már rengeteg szigetelési lehetőségről lehet hallani, ami a házakat illeti, hiszen vannak profi nyílászárók, speciálisan kifejlesztett és könnyen felszerelhető szigetelő lapok és még sorolhatnánk, ám érdemes a garázskapura is figyelni, ha valóban szeretnénk ügyelni a fűtési költségekre, amire kiválóan alkalmas a Hörmann legújabb garázskapu rendszere.

[wp_ad_camp_1]

A kapu meghajtásának energiafogyasztása napi öt kapunyitás esetén is évente csupán csak 900 forint körüli összeget jelent. A Hörmann az új rendszere máris igazolta magát, illetve előnyeit próbabeépítéssel, hiszen az épület energiafogyasztása lényegesen csökkent általa, így a kapu akár 7 év alatt meg is térülhet és aztán csak hasznot hajt.

Ma már szinte bármit is vásárolnak az emberek, fontos szempont a gyorsaság, a praktikusság és a spórolás és ez pontosan így van a garázskapuknál is, ahol nem csak az ár, a praktikusság, a biztonság vagy a megjelenés számít a vásárlók szemében, hanem egyre nagyobb hangsúlyt kapott a megfelelő garázskapu-meghajtás kiválasztása is, ugyanis általa időt és energiát takaríthatnak meg a felhasználók, azaz költségeiket is csökkenthetik egy megfelelő kapuval.

Hörmann garázskapu
Hörmann garázskapu

A Hörmann-féle SupraMatic 3 meghajtásrendszer már teszteken is bizonyított, hiszen egy hagyományos technológiával készült földszintes családi ház régi típusú, hőszigetelés nélküli, rosszul záródó garázskapuját kicserélték legújabb Hörmann típusúra, ezek után pedig folyamatosan mérték az épület fűtési igényét.

A teszt bebizonyította, azaz a mérések igazolták, hogy az új Hörmann garázskapuval felszerelt épület energiafogyasztása bizony lényegesen alacsonyabb lett, ami azt jelenti, hogy évente több mint 30 ezer forint is megspórolható általa, tehát érdemes megfontolni, ha már garázskaput szereltetünk fel, hogy az pontosan milyen is legyen, mit is tudjon biztosítani.