Jobtain.hu – Ha mielőbb szeretnél munkát találni!

A munka keresőknek, illetve a munkaerőt kereső cégeknek is érdemes megismerni a Jobtain HR Szolgáltató Kft-t, amely egy teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat, mely közel két évtizede folyamatosan fejlődik és sikeresen működik.

Jobtain.hu online platformon bővebb információk is elérhetők a dolgozni vágyók számára. Érdemes megjegyezni ezt a weboldalt, mert nagy segítséget jelent. A legtöbb munkakereső gyakran érzi úgy, hogy magára maradt a munka keresés rögös útján. A Jobtain csapata pont ebben nyújt segítséget, ugyanis a dolgozni vágyó egyén nem marad magára, segítséget kap célja eléréséhez és kérdéseivel mindig tud hova fordulni. A Jobtain legfőbb értéke az emberközpontúság. A munkatársak nem unott toborzók és pénzes kollégák, hanem hétköznapi, nevekkel rendelkező egyének, ahogy a munkavállaló sem egy arc nélküli szó, hanem olyan hús-vér ember, akinek a munkatársak igyekeznek teljeskörűen segíteni. A Jobtain HR Szolgáltató Kft Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben összesen tizenkét irodában érhető el. A vállalat szárnyai alatt jelenleg is közel kétezer munkavállaló dolgozik. A vállalat célja, hogy a dolgozni vágyó munkavállalók és a munkaerőhiánnyal küzdő cégek találkozzanak egymással.

Jobtain
Jobtain

A Jobtain HR szolgáltató Kft legfőbb szolgáltatása a munkaerő kölcsönzés, amely különösen a munkát ajánló vállalatok számára előnyös, de a munkát keresők esetében is jár előnyökkel. A munkaerő kölcsönzés esetépben csökkennek az adminisztrációval, toborzással, bérszámfejtéssel, valamint a be- és kiléptetéssel kapcsolatos anyagi és időbeli terhek. A munkavállalók teljesen bejelentve dolgoznak, és munkájukért, beleértve a túlórát is, megkapják a fizetésüket, még pedig hiánytalanul és időben. Bővebb információkat a jobtain.hu weboldalon találsz!