Jelentkezzen a sikeres SEM és SEO tanfolyamokra!

A keresőmarketing ma már épp oly népszerű szolgáltatás, mint bármi más. Ha az Ön érdeklődését is felkeltette, szeretné elsajátítani a SEO és SEM alapjait, akkor a Secon csapatánál a lehető legjobb helyen jár. Szakembereink már több, mint 5 éve jelen vannak a keresőmarketing oktatás különféle területein. Professzionális szolgáltatásainkkal színvonalas humánerőforrás tudásmenedzsmentet biztosítunk, amely kiterjed a keresőoptimalizálás egészére, mely teljes körű megoldásokat biztosít.

 [wp_ad_camp_1]

Az általunk ajánlott keresőmarketinges, avagy SEM és SEO tanfolyamok minden igényt képesek kielégíteni, hiszen adottak a vezetői-, és a szakmai keresőmarketing oktatások is. A vezetői képzés célja, hogy a SEM kampányokra megbízást adó vezetők számára egyértelművé váljanak a keresőmarketing szerződésekben található szakmai paraméterek, kiemelt figyelemmel az ár és érték arányára, a marketing területeire, valamint a várható eredményekre, végül természetesen mindezek időbeli ütemezésére. A végeredmény egyértelmű és a gyakorlatban jól alkalmazható tudás lesz.

Keresőoptimalizálás tanfolyam
Keresőoptimalizálás tanfolyam

A SEM és SEO tanfolyamok másik csoportja a szakmai keresőmarketing képzések együttese. A tanfolyamok során kitérünk arra, hogy miként követhetőek a SEO és SEM trendek, hogyan kell az új szabályrendszerekhez gördülékenyen alkalmazkodni, de kitérünk a válaszmódszerek integrálására is, illetve az új lehetőségek és fejlesztési irányok meghatározására. Az oktatási ciklus után a megfelelő elméleti alapok és a specifikus gyakorlati tudás is adott lesz hallgatóink számára.

Amennyiben a Secon mellett dönt, biztosan elégedett lesz, hiszen az oktatás során a sikeres SEO és SEM kampányok komplex megtervezéséhez és azok menedzseléséhez mindent elárulunk. Segítünk az egyedi szemléletmód kialakításában. Jelentkezzen még ma, hogy holnaptól hallgatóink között üdvözölhessük!