Játék nagykereskedés az interneten!

Póny Játék Webáruházban lehetőség van arra, hogy kedvező árú játékokat, hátitáskákat és egyéb termékeket vásároljon gyermekeinek. Széles kínálatunkban vannak babák, akciófigurák, építő játékok, fajátékok, lego játékok, kreatív játékok, írószerek és még sok más. A játékok nagyon fontosak a kisgyermekek életében, ezért ha ön is meglepné gyerekét egy új játékkal, akkor nálunk jó helyen jár.

[wp_ad_camp_1]

Kiváló játék nagykereskedés elérhető tehát a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. Játék kínálatunkban most nagyon menő a Talking Tom interaktív beszélő plüss ami már 3 éves kortól ajánlott. Talking Tom egy nagyon népszerű telefonos játék, viszont már plüsst is készítettek belőle, hogy a gyerekek ne csak a telefonon játszhassanak szeretett macskájukkal. A plüssel rengeteg mókában és kacagásban lesz része mindenkinek. Ha megnyomjuk a cica kezét, akkor egy piros lámpa világítani kezd, ezzel jelzi, hogy a körülötte levő hangokat felveszi és vissza is mondja azokat azonnal. Egy másik nagyon népszerű játék a Samby interaktív bernáthegyi kutya, ami 4 éves kortól ajánlott.

Játék nagykereskedés
Játék nagykereskedés

Ha megpaskoljuk Samby fejét akkor leül, mozgatja a fejét, ugat, illetve csóválja a farkát is. Ha a hámon található csatot ki és bekapcsoljuk, akkor a kutyus máris a hátára kerül. Ezalatt meg lehet finoman érinteni Samby érintkezőjét is, ezek után pedig farkát mozgatva boldogan ugat majd. Amennyiben a továbbiakban is szeretne ezekről az aranyos játékokról olvasni, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes játék kínálatot is. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik játékkal kapcsolatban, akkor bátran felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot.