Arany fülbevalót szeretne vásárolni? Segítünk!

A fülbevaló, mint ékszer már az egészen ősi leletekben is megtalálható. Nem csak nők, és gyerekek, hanem már férfiak is viselték a kezdetektől fogva. A fülbevaló az ókorban gyakran státuszt, rangot is jelentett.

[wp_ad_camp_1]

A 17. századra már egész európa megszerette a fülbevalókat, és akkor már nagy számban találkozhattunk arany fülbevalókkal is.

Mára a leg különbözőbb anyagú és formájú fülbevalókkal találkozhatunk, viseletük az alkalomtól és a viselő személyétől függ – azonban a legimpozánsabb a mai napig az arany fülbevaló.

És hogy pontosan milyen arany fülbevaló is illik Önhöz? Segítünk!
Az exkluzív ékszerek – úgy mint egy szép arany fülbevaló – nem hétköznapi ajándéktárgyak, ezért minden részletre kiterjedően segítünk a választásban. Az AMASAMOD három féle módon – online, ékszerüzletben, és direkt – értékesít, így Ön biztos meg fogja találni az Önnek leginkább tetszőt.
Webshopunkban nagy felbontású képeken nézheti meg a kiválasztott arany fülbevalókat és fehérarany fülbevalókat, amiket tetszés szerint személyesen meg is tekinthet Pécsett, Király utcai üzletünkben, sőt!

Arany fülbevaló
Arany fülbevaló

Amennyiben a lehető leg nyugodtabb körülmények között szeretne megbizonyosodni a kiválasztott arany fülbevaló minőségéről, a kiválasztott darabokat – kérésre- az Ön otthonában, vagy munkahelyén tekintheti meg vásárlás előtt.

Arany fülbevalóink az arany különböző változataiban elérhetők – fehér arany, sárga arany és rozé arany formájában. Az arany fülbevalókat pedig drágakövekkel, gyémántokkal vagy kerámiával díszítjük.

Az AMASAMOD támogatja a helyi művészeket, így arany fülbevalóink között egyaránt megtalálhatók a nagy gyártók termékei, valamint a kis, kézműves műhelyek arany fülbevalói is.

Ne feledje, ha arany fülbevaló, akkor AMASAMOD!