Hogyan kezelhetőek a felfázás tünetei?

A felfázás világszerte rengeteg nőt érint, és nagyon kellemetlen panaszokat okoz. Egyértelmű tehát, hogy amint jelentkeztek a tünetek, az azonnali, gyors segítség nélkülözhetetlen. Fontos szerep jut azonban a megelőzésnek is, hiszen ezzel sok fájdalomnak vehetjük elejét.

[wp_ad_camp_1]

A www.walurinal.hu a felfázás kezelésére az olyan természetes hatóanyagokat javasolja, mint amilyen a tőzegáfonya is. A gyógyszertárakban kapható tőzegáfonya készítmények gyorsan kifejtik hatásukat, így hamarosan búcsút mondhatunk a csípő, égő érzésnek és a felfázás minden egészségügyi kockázatának. Persze arra is nagyon fontos odafigyelni, hogy mennyi folyadékot iszunk a felfázás idején. Nem véletlen javasolják a szakemberek a bőséges folyadékbevitelt, hiszen az segít átpucolni a veséket és a húgyrendszert, s így hamarabb távoznak a baktériumok is onnan.

Walurinal
Walurinal

A csalántea remek választásnak bizonyul, de gyakorlatilag bármilyen gyógytea hasznunkra válik a felfázás idején. Legalább napi három liter fogyasztása ajánlott, viszont az alkoholt és a kávét azok szárító hatása miatt mindenképpen kerülni kell. Jó szolgálatot tehet a derékra kötött sál vagy pulóver, és ha tehetjük, bújjunk ágyba egy nagy bögre meleg citromos-mézes tea társaságában. A felfázás az a betegség, amely nagymértékben javul akkor, ha saját magunkra szánunk otthon egy-két napot. Ellenkező esetben akár hetekig elhúzódó panaszokkal kell számolni, melyek ráadásul a mindennapi teendők elvégzését is jelentősen megnehezítik. A húgyúti fertőzések komoly következményekkel is járhatnak, és ha nem indul meg a kezelés időben, átterjedhetnek a vesemedencére is a baktériumok. Válassza a természetes megoldásokat, teákat és hatóanyagokat akkor is, ha a felfázás hatékony, mihamarabbi kezeléséről van szó!