Hogyan (és miért) szüneteltetheti VPN-jét?

A NordVPN szünet funkciója lehetővé teszi, hogy rövid időre lefagyassza VPN-kapcsolatát ahelyett, hogy minden alkalommal megszakítaná a kapcsolatot. Fedezzük fel, milyen előnyökkel jár ez, hiszen sokan nem is tudják, hogy létezik olyan, hogy a VPN szüneteltetése.

[wp_ad_camp_1]

Az automatikus csatlakozás funkció nagyszerű módja annak, hogy a lehető legtöbb biztonságot hozza ki NordVPN-fiókjából. Ha azonban a NordVPN-t használja, akkor nem kapcsolódhat majd le róla anélkül, hogy először letiltaná az automatikus kapcsolódást. Könnyű elfelejteni újra bekapcsolni az automatikus kapcsolódást, ami azt jelenti, hogy ön nem lesz biztonságban. Itt jelenik meg a szünet funkció – szükség esetén leválaszthatja magát az automatikus csatlakozás kikapcsolása nélkül. Szüneteltetheti VPN-jét 5 percig, 30 percig vagy 1 óráig Android-eszközökön, és 5 percig, 15 percig vagy 1 óráig különböző Windows rendszeren. A szünet funkció jelenleg nem elérhető más operációs rendszereken vagy eszközökön, ezért, ha Android vagy Windows alapú eszközei vannak, akkor szerencsés.

Bár azt javasoljuk, hogy mindig biztonságosan kapcsolja be VPN-jét az online biztonság érdekében, számos esetben a szüneteltetés is igazán hasznos lehet: Olyankor lehet hasznos például, ha az Ön régiójában elérhető, de az országban korlátozott tartalmat szeretné megtekinteni (ha nincsenek szerverek az Ön országában). Internetkapcsolat első beállításakor és a router IP-jének engedélyezésekor is érdemes szüneteltetni a VPN-t. A VPN szünet akkor is kapóra jön, ha hitelesítenie kell magát és csatlakozna a Wi-Fi-hez egy szállodában. Hálózati problémák elhárítására szintén jó a VPn szüneteltetés. Győződjön meg róla, hogy csatlakozik egy szerverhez. Nyomja meg a Bontás gombot. Válassza ki, mennyi ideig szeretné szüneteltetni a VPN-jét, és koppintson a kijelölésre. Ezután egyből szüneteltetve lesz a VPN-je.