Önterülő aljzatkiegyenlítés jó áron

Önterülő beton öntésekor a viszkozitása hasonló a palacsintatésztához. A simítást úgy végezzük, hogy a termék felületi feszültségét enyhén megtörjük egy simábbnak nevezett eszközzel.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés elérhető az epo-trend.hu weboldalon kedvezményes áron, ráadásul, ha ide kattint, akkor kibérelheti HTC gépjeinket, amelyekkel elvégezheti ezt a kiegyenlítést, ezért, ha nem szeretne befektetni egy saját aljzatkiegyenlítőbe akkor itt a helye nálunk. Az önterülő keverékben lévő polimerek megtartják a termék viszkozitását oly módon, hogy összetétele felülről lefelé egyenletes maradjon anélkül, hogy a homok aggregátumok a beépített réteg aljára süllyednének. Ezeknek a termékeknek a tipikus beépítési vastagsága körülbelül 0,25 hüvelyk, hogy biztosítsák az elegendő tömeg jelenlétét az anyag áramlásához, bár ma már léteznek olyan önterülő termékek, amelyek átlagosan csak 0,125 hüvelyk vastagságban telepíthetők. Az önterülő vegyület egy kémiai keverék, amelyet egyenetlen beton vagy fa padló simítására használnak. Ideális fapadlóba feltöltéséhez vagy beton simításához.

Nagyon fontos, hogy egyenletes felületű padló legyen, amikor kerámia burkolólapokat vagy bármilyen más padlót tervez elhelyezni, mert az egyenetlen felületek miatt a csempe megreped. A padlónak stabilnak kell lennie, mielőtt önterülő keveréket alkalmazna. Betonpadlókkal ez aligha jelent problémát, de fa aljzatok esetén a feladat szinte lehetetlen. Ha egy fa aljzat elmozdul, amikor rálép, akkor az önterülő vegyület nem biztos, hogy a legjobb döntés, mert eltörik. Ezenkívül a padlót meg kell tisztítani a portól és a szennyeződéstől, mielőtt önterülő aljzatkiegyenlítést végez. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni mindenképpen keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.