Hévíz szállás online foglalása

Frissítő, revitalizáló vagy pihentető fürdésre vágyik? Úgy érzi, hogy ízületeinek hasznára válna valamilyen természetes gyógyszeres kezelés? Ön is szeretne gyönyörű környezetben, varázslatos türkizkék tóban, sokszínű tavirózsákkal és zöld fák alatt pihenni? Akkor irány Hévíz!

Hévíz szállás elérhető a hevizszallas.com weboldalon a legkényelmesebb és legszebb szállásokkal, tehát ha idén itt nyaralna családjával, akkor itt a helye nálunk. A Hévízi -tó Keszthely északi lejtője mellett található, Hévíz város központjában. Tudta, hogy ez a világ legnagyobb biológiailag aktív termáltava? Ha ettől még nem lesz elég különleges a szemében a Hévízi -tó, akkor itt van még néhány tény. Az állandó mozgásnak köszönhetően a víz hőmérséklete egész évben kellemes, lehetővé téve a fürdést minden évszakban. A víz hőmérséklete télen 23-25 ​​° C, nyáron akár 36-38 °C is lehet. Az, ahogy a víz balról jobbra, valamint alulról felfelé folyik, egyfajta masszázst biztosít a benne ülőknek. Télen a kondenzált gőz sapkát képez a tó felszínén, és természetes belégzést hoz létre. Ez a „sapka” megakadályozza a víz lehűlését, és megfiatalítja a kimerült hangszalagokat belélegzéskor.

A tó ugyanabban az időszakban alakult ki, mint a Balaton, jelenlegi forrása 20-22 ezer évvel ezelőtt fejlődött ki. A geológiai múltban az ókori Hévíz magasabb volt, mint jelenlegi helye. A tavat már az ókori rómaiak is használták. A tavon több tavirózsafaj él: az európai fehér tavirózsa őshonos a területen, míg a lila tavirózsát 100 évvel ezelőtt hozták Indiából. A bőséges vízellátásnak köszönhetően a 4,4 hektáros, 38m mély tó vizét háromnaponta teljesen kicserélik. A víz minőségét folyamatosan ellenőrzik mérések és speciálisan képzett búvárok. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a hevizszallas.com weboldalra.

Lorabel Apartmanház Hévíz – A legjobb választás a Hévízre látogatóknak. Új és csodaszép apartmanok közvetlenül a hévízi-tó közelében. Egész évben nyitva! Fantasztikus programok és látnivalók! Ingyenes fürdési lehetőség.