Házi készítésű szépségápolási termékek, amelyeket érdemes használni

Napjaink rohanó életvitelében mindig olyasmit keresünk, ami azonnal elérhető, és ami szintén nem emészti fel az időnket. Még ha hajápolásról és bőrápolásról van szó, mindig olyan termékeket keresünk, amelyek könnyen elérhetőek. Ezek néha sok pénzbe kerülnek, és még mellékhatásokat is okoznak.

Kifejlesztettünk néhány házi készítésű szépségápolási terméket, amelyeket otthon is elkészíthet. Ezek a termékek természetes alapanyagokból készülhetnek, amelyek könnyen beszerezhetők konyhánkban. Mivel minden összetevő természetes, nem okoz mellékhatásokat. A bőrtípusodnak megfelelően testre is szabhatja. Ezt a bőrradírt csak néhány összetevőből készítheti el. Szüksége lesz egy negyed csésze őrölt kávéra, 3 E-vitamin kapszulára és 2 evőkanál extra szűz olajra. Keverje össze az összes hozzávalót, és készítsen sűrű pasztát. Tetszés szerinti illóolajat is adhat hozzá, például rózsamag- vagy citromolajat. Tárolja ezt a keveréket hűtőszekrényben légmentesen záródó edényben. Használatához finoman masszírozza át a bőrradírt az egész testén. Koncentráljon jobban az olyan területekre, mint a térd, az öklök, a könyök stb. Dörzsölje legalább 5 percig. Öblítse le meleg vízzel, majd használja a hidratáló krémet. A kávé koffeint tartalmaz, amelyről ismert, hogy kezeli a narancsbőrt. A bőrradír használata selymes és simább bőrt biztosít.

A hajmaszk elkészítéséhez egy tojásra, 2 evőkanál ricinusolajra és egy evőkanál mézre van szüksége. Az összes hozzávalót jól keverjük össze, hogy sűrű masszát kapjunk. Vigye fel ezt a hajra ecsettel. Tartsa egy órán át. Samponozza és kondicionálja a haját a szokásos módon. Puha és fényes hajat kell kapnia. Használja ezt a maszkot mindennap az egészséges és fényes haj megőrzéséhez. A tojás és a méz kondicionálja a hajat és csodálatos fényt ad, míg a ricinusolaj elősegíti a hajnövekedést. A hidratálás elengedhetetlen a bőrünk számára, legyen szó nyárról, monszunról vagy télről.