Hatékony és ingyenes vírusvédelem a Kvazartól!

Néhány PC-gyártó előre telepíti a víruskereső szoftvert a számítógépébe, és megpróbálja rávenni arra, hogy iratkozzon fel rá, mert így pénzt keresnek vele. De soha nem szabad megadnia magát, hiszen nálunk ingyenes vírusvédelemre van lehetőség.

[wp_ad_camp_1]

Ingyenes vírusvédelem a kvazar.cloud weboldalon tehát mindenképpen kattintson ide ha ön is többet tudna meg arról, hogy van-e lehetőség ingyenes vírusvédelemre, és ha van, akkor mik a részletei. A Microsoft nagyon komolyan veszi biztonságát ebben a folyamatosan online világban, és néhány nagyon fontos eszközt telepített a Windows 10-be a biztonsága érdekében. A Microsoft emellett gyakran frissít új adatmeghatározásokkal, miközben arra törekszik, hogy a legfrissebb fenyegetéseket is kiszűrje. Ha valamilyen okból mégis vírust kap és nem tud megszabadulni tőle, létezik a Windows Defender Offline nevű program. Ezt akkor is futtathatja, ha nincs USB-meghajtóval csatlakoztatva az internethez, és meg kell találnia a nehezebben megölhető vírusokat.

Vírusvédelem
Vírusvédelem

Azt gondolhatja, hogy óvatos, amikor online van, mert jó hírű webhelyeket látogat meg, és hivatalos forrásokból tölt le dolgokat, mint például a Windows Store vagy az iTunes. De az a helyzet, hogy soha nem lehet igazán óvatos, ha teljesen védtelen az interneten. A vírusokat és rosszindulatú programokat kódoló emberek pontosan tudják, hogyan lehet ezeket működtetni a szélesebb világhálón. Ezért létezik még mindig.  Ha többet tudna meg az ingyenes vírusvédelemről bátran keresse fel a kvazar.cloud weboldalt és itt akár felveheti velünk a kapcsolatot is, ha kérdések merülnének fel a vírusvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban. Amennyiben már tudja, hogy ingyenes időszakra szeretne feliratkozni, akkor is látogasson el bátran weboldalunkra.