Használjon Ön is ajakápolót ajkai egészsége érdekében!

Az ajkak számtalan negatív hatásnak vannak kitéve nap, mint nap, így nem csoda, hogy bizonyos tényezők hatására az ajkak kiszáradnak, berepedeznek, kicserepesednek, ami egyáltalán nem szép látvány, viszont ami nagyobb baj, hogy könnyen a bőrfertőzések forrásává is válhat.

[wp_ad_camp_1]

Ajakápoló által a fájdalmas, kellemetlen ajak szárazság elkerülhető. A mindennapok során számos negatív hatásnak vannak kitéve az ajkak, amik ellen lehetne tenni ajakápoló használatával. Nem csak télen kell gondoskodni az ajkak védelméről, mivel a nyári hónapoknak is megvannak a maga veszélyei. Télen elsősorban a hideg és szeles időjárás, valamint a fűtött lakás száraz levegője szárítja ki az ajkakat. Az ajkak különösen kiszolgáltatottak, mivel ezen a területen nem találhatók faggyúmirigyek, tehát olajos védőréteg sem. Éppen ezért a különféle időjárási viszontagságoknak jóval kiszolgáltatottabb az ajkak bőre, mint a test többi részén a bőr. Az ajkak kevés pigmentsejtet tartalmaznak, így nyáron fokozottan ki vannak téve a káros UV-sugaraknak. Tehát az ajkakat télen-nyáron ápolni kell.

A hölgyek számára sokkal inkább fontos az ajakápolás és az ajakápolók használata, ami érthető, hiszen az egészséges, puha ajkak a szép archoz elengedhetetlenek. A férfiak sokkal kevésbé foglalkoznak az ajakápolással, sokkal jellemzőbb, hogy csak akkor használnak ajakápolót, amikor már meg van a baj, tehát ajkuk kicserepesedett, kiszáradt. Holott egyáltalán nem szégyen vagy ciki az ajakápoló használata, sokkal inkább hasznos mindkét nem számára. A mai ajakápoló készítmények kicsik és praktikusak, így a táskában, de akár zsebben is könnyen szállíthatók és bármikor lehet őket használni. Bővebb információkért és a termékek megtekintéséért látogasson el a gyogyline.hu webáruházba!