Ha szerver hoszting, akkor csakis DoclerWeb!

Vállalatunk az élen jár a szerver hoszting szolgáltatások terén, hiszen mint professzionális hoszting szolgáltató, saját redundáns gerinchálózatot üzemeltet és közel 300 ügyféllel rendelkezik, 1500 szervert kezel egyidejűleg. Három kontinensen is jelen vagyunk, így megtalálhatnak bennünket Európában, Amerikában és Ázsiában. A három kontinensen való jelenléttel a DoclerWeb Kft. az egész világ internet felhasználóinak 90-95%-át helyben tudja elérni.

[wp_ad_camp_1]

Vállalatunk szerver hoszting szolgáltatása Budapest két pontján is elérhető, minden ügyfél kitudja választani a számára leginkább megfelelő helyszínt. A szerver hoszting által partnereink szervereiket hálózatunkra kötve egy kiváló infrastruktúrájú, légkondicionált géptermet kapnak, azaz egy optimális teremben helyezhetik el szervereiket, így biztosítva eszközeik számára a megfelelő működési feltételeket és ami nagyon fontos, a nagy sebességű internetkapcsolatot.

Szerver hoszting
Szerver hoszting

A szerver hoszting esetünkben igazán emberközeli, úgy is mondhatnánk egy felhasználóbarát szolgáltatás, hiszen a DoclerWeb Kft. a szerverekhez a nap 24 órájában fizikai hozzáférést is biztosít. Hiba esetén bármikor elérhető az IP konzol, várja a telefonon elérhető adminisztrátor, illetve folyamatos hálózati ügyelet segíti gondjai, kérdései esetén. A szerver hoszting által szerverek elhelyezhetőek polcon vagy rack szekrényben is, igény szerint választható.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal a szerver hoszting érdekében és biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatások minőségével, azok színvonalával, ugyanis mi kellő tapasztalattal és felkészült munkatársakkal biztosítani tudjuk ezen a téren a professzionális munkát tisztelt ügyfeleink számára! Az optimális megoldások, a személyre szabott szerver hoszting csomagok nálunk várják!

Forrás: Szerver hoszting