Az interaktív kiállítás bemutatja a vérrel írt történelmet

Aki igazán egyedülálló élményre vágyik és szereti a kifejezetten színvonalas szórakozási lehetőséget, annak a Murder kiállítás Budapest 2013 sorozatot nem szabad kihagynia, hiszen egy olyan rendkívüli kiállításról van szó, ami az egész világon hatalmas népszerűségre tett szert, ami hazánkban egyedülálló módon mutatja be a történelem sötét oldalát.

[wp_ad_camp_1]

A Gyilkos Tárlat, azaz a Murder kiállítás Budapest 2013-ban egy olyan jól felépített tárlattal várja látogatóit, ami kivétel nélkül hatást gyakorol mindenkire. Bemutatjuk a látogatók számára azokat a gyilkosokat és azokat a gyilkosságokat, melyek még a mái napig is élesen élnek a köztudatban, melyek emlékei nem halványodtak el az évtizedek múlásával sem. A tárlatnak nem csak a mély benyomás gyakorlása, a rettegés és félelem érzetének gerjesztése a célja, hanem sokkal inkább az, hogy felhívja az emberek figyelmét a szörnyűségekre, a nevelés és a társadalmi értékek fontosságának gyakorlására.

Murder kiállítás Budapest
Murder kiállítás Budapest

A kiállítás Budapest 2013-ban olyan speciális effekteket, rendkívül modern és saját fejlesztésű technológiát, valamint mégis korhű jelmezeket és díszletet alkalmazott, ami által szinte úgy érezhetik az emberek, hogy egy igazi időutazáson vesznek részt. Az ezer négyzetméteres területen, huszonegy szobán és kilencven percen át tartó interaktív tárlatvezetés hazánkban egyedülálló módon mutatja be többek között a fiatal szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, a Ku Klux Klán szörnyű vérengzését, a rémséges Hasfelmetsző Jacket vagy éppen a gengszter Al Caponét.

Ha szeretne részese lenni egy igazi élménynek, egy mélyreható tárlatnak, olyat akar látni, amit eddig még soha, akkor a Murder kiállítás Budapesten 2013 folyamán is várja a Vörösmarty téren, az Üvegpalotában! Honlapunkon adott az online jegyvásárlás lehetősége és a bővebb információk, fontos tudnivalók is.

Forrás: Kiállítás Budapest