Ha présgép kell, nálunk a helye!

Az csak természetes, hogy ha szerszámot vásárol, akkor a legjobb termékeket keresi, hiszen hiába a legjobb mester, ha nincs olyan eszköze amivel a munkát színvonalasan tudná elvégezni. Nem mindig egyszerű viszont az ilyen eszközök beszerzése. Szerencsére online áruházunk által Önnek többé nem kell keresgélnie és feleslegesen járnia az üzleteket, ha például présgép az, amit szeretne beszerezni a hatékony munka érdekében.

[wp_ad_camp_1]

Áruházunkból könnyedén rendelhető különböző típusú kézi présgép, valamint a hozzá való préspofa is beszerezhető. Hiába ugyanis a legjobb présgép, ha ahhoz nincs préspofa. Általunk egy helyen kap meg mindent, amire csak szüksége van. Keresőnk pedig abban is segít, hogy mindent gyorsan megtaláljon, ne keresgéljen feleslegesen. Mi mindenkire gondoltunk, így a komplex termékskálában megtalálhatóak a nagyobb, így elektromos hálózatról üzemeltethető présgépek, és az akkumulátoros présgépek is, melyeket könnyedén magával vihet, nem kell csatlakoztatót keresni, hogy munkához tudjon látni.

Présgép
Présgép

Az általunk kínált présgépek elektrohidraulikus módon üzemelnek. Ez azt jelenti, hogy képesek fokozatmentesen préselni az idomot, és általuk nem deformálódik a fitting sem. Az elektrohidraulikus présgép és elektromechanikus présgép 32-től 34 KN nyomatékkal képes elvégezni a préselés feladatát. Ezen préskötéses rendszerek tökéletesen alkalmasak akár víz, akár gáz rendszerek kialakítására is, de ezek nyomás alá helyezésében is megállják a helyüket. Mivel adott több különböző gyártó, méret és kapacitás, így nálunk szinte nincs, ami nincs, csak válogatnia kell.

A minőségi présgép kínálat érdekében látogasson el webáruházunkban, ahol igazi szakértők segítenek abban, hogy minél hamarabb megtalálja azt az eszközt, ami segítségére lehet munkája során, amelyet hosszú időt át gond nélkül használhat!