Termékek és termékfejlesztés a Szamos Marcipán cégnél

A Szamos Marcipán legfontosabb terméke a prémium kategóriás, marcipánból készült különleges édességek, melynek készítése egy évszázados múltra tekint vissza. A fogyasztóközönség a vállalkozás hagyományosan kézzel készült marcipánfiguráit elsősorban a magas fokú minőséget képviselő, különleges ízvilága miatt szeretik.

[wp_ad_camp_1]

A termékek a legkiválóbb természetes alapanyagokból készülnek, és a gyártók igyekeznek az egészséges szemléletnek megfelelően kevesebb mesterséges anyagot és színezéket felhasználni a marcipánokhoz. Továbbá a Szamos termékkínálatát folyamatosan bővíti, és a termékfejlesztéseknek köszönhetően újabb édességeket készít a célközönség igényeinek megfelelően. A termékfejlesztés folyamatát nagymértékben elősegíti, hogy a vállalat vezetői a nyereséget mindig visszaforgatják a vállalkozásba, ezért az újabb befektetések következtében nemcsak a termékek, hanem a gyártási folyamatok, és a technológia is fejlődik az évek során.

Szamos marcipán torták
Szamos marcipán torták

A vállalkozás egyértelműen meghatározza pozícióját a piacon, mert legfontosabb stratégiai célja az, hogy megszerezze a vezető szerepet az édességgyártásban és –eladásban. Emellett megőrizze az egy évszázados hagyományokat, és a korral haladva folyamatosan fejlesszék termékeiket, és üzleteiket. Továbbá fontosnak tartják nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon való terjeszkedést is. A Szamos Marcipán hosszú távra vonatkozóan határozza meg céljait, és ennek érdekében még stratégiai együttműködéseket is köt más vállalatokkal, többek között a Tokaji Kereskedőház Zrt.-vel és a Herendi Porcelánmanufaktúrával.