Gépi esztétikai kezelések a lehető legjobb áron!

Az esztétikai vagy más néven kozmetikai kezelések olyan nem sebészeti eljárások, amelyek célja az öregedés jeleinek leküzdése, a bőr megfiatalítása és felfrissítése. Szinte a test bármely részén használhatók, de a leggyakoribb területeken az arc, a nyak és a dekoltázs.

Gép esztétikai kezelések várják a newskincentrum.com weboldalon, tehát nem árthat ide látogatni, ha önnek is szüksége lenne ilyen kezelésekre. Az esztétikai kezelések a túlzott izzadás, a pigmentfoltok eltávolítása, a pattanások, hegek, bőrcímkék és anyajegyek kezelésére, valamint a vénák megjelenésének javítására is használhatók. Mi a különbség a ránctalanító injekciók (botulinum toxin) és a Dermal Filler injekciók között? Mindkettő segít csökkenteni a ráncok megjelenését, azonban kissé eltérően működnek. A fő különbség az, hogy az egyik szó szerint „kitölti” a ráncot, a másik pedig ellazítja a ráncokat okozó izomcsoportot. A botulinum toxin leggyakoribb területei a szem körül, a szemöldökök között és a homlokban vannak. Töltőanyagként használhatók az ajkak, az arcok, az orrtól a szájig terjedő vonalak területén de használhatók botulinum toxinként is ugyanezeken a területeken.

Esztétikai kezelés
Esztétikai kezelés

Különböző típusú és méretű molekulák használhatók különböző területek kezelésére, és egy felmérés lehetővé teszi számunkra, hogy eldöntsük, melyik típus a megfelelő az Ön számára. Megnézhetjük a bőrét és azt, hogy jelenleg mit használ otthon, és elmondhatjuk, hogy jótékony hatású-e vagy hat-e a bőrre, illetve tanácsot adunk, hogy mit használjon a legjobb eredmény érdekében. A kémiai hámlasztás természetes eredetű savakból áll, amelyek felgyorsítják, stimulálják vagy eltávolítják a nem kívánt bőrsejteket, és számos bőrproblémát kezelhetnek, beleértve a pattanásokat is. A mikró tűs kezelés apró tűk segítségével serkenti a bőrsejteket, és segíthet a nyitott pórusok, hegek, striák, napsugárzás okozta károk és egyenetlen bőrproblémák esetén. Bővebben erről a newskincentrum.com weboldalon olvashat.