Gelone lakk a lehető legjobb áron

A dekoratív zselés körömdíszítésre nagy a kereslet a lányok körében. És ez a választás könnyen megmagyarázható: a dekoratív bevonat újbóli felhordására legkorábban 2-3 hét múlva lesz szükség, a körmök mindvégig tökéletesen fognak kinézni, nem valószínű, hogy karcolások jelennek meg rajtuk, és az erő jelentősen megnő. Ehhez gelone egyfázisú lakkra lesz szükség.

Gelone egyfázisú lakk várja a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és rendelje meg minőségi gelone termékeinket kedvező áron.  A gél lakk megváltás a vékony és törékeny köröm számára, amelyeket különösebb finomítás nélkül nehéz helyrehozni. Ráadásul a géllakk gyönyörű. Segítségével kezei mindig ápoltnak és rendezettnek tűnnek, és nem kell aggódnia szépségük miatt mielőtt kimegy a házból. A gelone manikűr létrehozásához különböző eszközöket használnak. A tapasztalt körömmesterek könnyedén eligazodnak a lakkok széles választékában, de a kezdők könnyen hibázhatnak, és olyat vásárolhatnak, ami nem szükséges az otthoni manikűrhöz. Próbáljuk kitalálni, mi lehet a gél, és mi a különbség a különböző típusok között. Az egyfázisú gél lakk, amelyet néha körömhosszabbításra használnak, három képlet kombinációja egy készítményben. A termék egyesíti az alapozást, a színt és a felső réteget (fedőlakkot).

Hogyan használjunk egyfázisú gélt a gyönyörű fedéshez? Készítse elő körmeit, tisztítsa meg, formálja, vágja vagy tolja vissza a kutikulát. A köröm felületét csiszoljuk le, távolítsuk el a keratinizált bevonat felületi rétegét és távolítsuk el a zsírt. Vigyen fel egy réteg körömlakkot, és helyezze a körmöket a lámpába amint kész. Ismételje meg a felhordást, és ismét szárítsa meg jól a lakkot a lámpában. Amennyiben érdekelnék a gelone egyfázisú lakkok nézzen be a marilynails.hu-ra.