Gasztroenterológus magánrendelés a foglaljorvost.hu-n

A gasztroenterológia a nyelőcső, a gyomor, a vékonybél, a vastag- és végbél, a hasnyálmirigy, az epehólyag, az epeutak és a máj normál működésének és betegségeinek vizsgálata. Magában foglalja a gasztrointesztinális szervek normális működésének (fiziológiájának) részletes megértését, beleértve az anyagmozgást a gyomron és a bélrendszeren keresztül, a tápanyagok emésztését és felszívódását a szervezetbe, a salakanyagok eltávolítását a rendszerből és a más funkcióját.

Gasztroenterológus magánrendelés a foglaljorvost.hu weboldalon érhető el, tehát megéri ide látogatni, ha ön is éppen szakemberhez szeretne fordulni. A gasztroenterológia magában foglalja az olyan gyakori és fontos állapotokat, mint a vastagbélpolipok és a rák, a hepatitis, a gastrooesophagealis reflux (gyomorégés), a gyomorfekély, a vastagbélgyulladás, az epehólyag és az epeúti betegségek, a táplálkozási problémák, az irritábilis bél szindróma (IBS) és a hasnyálmirigy-gyulladás. Lényegében az emésztőszervek minden normális tevékenysége és betegsége a gasztroenterológia tanulmányozásának részét képezi. Ha megmagyarázhatatlan vagy gyakori emésztési problémái vannak, mint például a hasban a kellemetlen érzés vagy a székletürítési szokásaiban bekövetkezett változások, akkor valószínűleg valaki mondta már, hogy keresse fel a gasztroenterológust.

De ha még soha nem járt gasztroenterológusnál, akkor bizonytalan lehet abban, hogy emésztési tünetei valóban indokolják-e, hogy szakemberhez forduljon. Még az is felmerülhet Önben, hogy mi is az a gasztroenterológus? A foglaljorvost.hu weboldalon megtudhat minden információt, amit tudnia kell, ha eldönti, hogy itt az ideje, hogy meglátogassa, beleértve azt is, hogy mire számíthat az első találkozón.