Filmek szilveszter estére

Sokan vannak, akik különböző okoknál fogva az újév köszöntését otthon tűnik meghitt családi hangulatban. Ilyenkor mindig jól jön egy vidám vagy éppen romantikus film, melynek megnézésével, gyorsabban múlik az idő.

[wp_ad_camp_1]

Szerencsénkre ma már a világhálón mindenki saját ízlésének megfelelően válogathat a különféle filmek közül. Ám a mi kínálatunkban, most csak is olyanokat találhatnak, melyek pont ebben az időszakban aktuálisak. Az első tippünk egy 2011-es film, melynek a címe Szilveszter éjjel. Egy amerikai vígjátékról beszélhetünk, amely több nagyon izgalmas szálon fut egyszerre. A filmben található szereplők megélik az elő szerelmet, megbocsájtást, elmúlást, és még a gyermekáldást is. A film sikeréről mi sem árulkodik jobban, minthogy hatalmad sztárok szerepelnek benne. A következő igazán szórakoztató és jó választás A szerelem hullámhosszán című 1993-as film. Igazán jó választás lehet akár az egész család számára. Úgy is mondhatnánk, hogy igazi klasszikus, ha egy ünnepi filmet szeretnénk megnézni. Egy igazán romantikus és megható történetet ölel fel, melynél az elmorzsolt könnycseppek garantáltak. Így főként azok számára ajánlott, akik inkább egy kis romantikára vágynak az örült kacagás helyett.

Filmek szilveszterkor
Filmek szilveszterkor

A következő filmről sem mondhatunk márt, mint, hogy örök klasszikus és mi más lehet az, mint Bridget Jones naplója. Ez a film 2001-ben készült, majd több része is kiadásra került. Ám a mai vígjátékok mellett is megállja a helyét. A következő ajánlat sokkal fiatalabb, mint az előbb említettek, vagyis egy 2016-os filmről van szó. Ez pedig a Holiday című mozi. Amennyiben a kedvesükkel szilveszterezünk kettesben, akkor ez lesz a nekünk való film. Nem túl romantikus filmnek nevezhető, sokkal inkább horror, amely több szálon fut. A filmben több ünnep is megjelenítésre kerül.