Fa teraszburkolat Kunszentmárton és környéke (Öcsöd, Cserkeszőlő, Szentes, Tiszaföldvár, Martfű, Tiszakécske, Szarvas)

Ha szereti a meleg otthonos teraszburkolatot, akkor érdemes mindenképp fa terasz burkolatokban gondolkodnia, hiszen megjelenése barátságos, természetes hatást kelt és tökéletesen egybeköti a belteret környezetünkkel.

[wp_ad_camp_1]

A teraszburkolat kezelése mára már nagyon egyszerűvé vált a legkorszerűbb fa tartósító  eljárásoknak köszönhetően. Egymástól eszerint három fő eljárást alkalmaznak, melyet cikkünkben ismertetünk. Első a legáltalánosabb és kedvező árú mikrobordázott fa teraszburkolat mely a legerősebb épületfából vörösfenyőből készül nagyon tartós. Mikrobordázata pedig csúszásgátlóvá teszi felületét. Második nagyon népszerű eljárással készült kültéri fa burkolat a telített fa teraszburkolat. Ennél a típusnál a borovi fenyőbe egy biológiailag aktív vegyületet préselnek magas nyomáson, mely telíti a fa szerkezetét, megakadályozva ezzel annak sérülékenységét, korhadásra való hajlamát.

Fa teraszburkolat
Fa teraszburkolat

A harmadik népszerű választás a thermowood teraszburkolat, mely igaz drágább a többi fa teraszburkolatnál, azonban akár 5-8-szor hosszabb az élettartama. Ez szintén egy tartósító eljárásnak köszönhető, melynek lényege hogy egy vegyszermentes hőkezeléssel teszik ellenállóvá a fát. Színe kellemes sötétbarna színt kap, s csak idővel érdemes 1x-2x átkenni, mert felülete idővel szürkül. Amennyiben fa teraszburkolat építés érdekli válasszon beszállítót és kivitelezőt! Fa teraszburkolat Kunszentmárton és környéke, Fa teraszburkolat Cserkeszőlő, Fa teraszburkolat Szentes, Fa teraszburkolat Tiszaföldvár, Fa teraszburkolat építése Martfű, Fa teraszburkolat építése Szarvas, Fa teraszburkolat építése Tiszakécske. Fa teraszburkolat és terasz építés és kivitelezés az ország bármely pontján! Válassza kivitelezéshez és árubeszerzéshez a Panmanfa Kft.-t. Keressen fel minket weboldalunkon található elérhetőségek egyikén és kérjen ajánlatot teraszburkolatra és terasz építésre!