Ezek a legjobb választható falszínek kis hálószobákhoz

A fehér szín nem az egyetlen lehetőség egy kis hálószoba kifestésére. Bizonyos lakberendezői módszerek léteznek arra, hogy a színek beépüljenek a pici kis helyiségbe anélkül, hogy elárasztanák az egész szobát.

És bár igaz, hogy a világosabb tónusok hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy tér nagyobbnak látszódjon, sok mai belsőépítész valóban ösztönzi a sötétebb árnyalatok használatát a hálószobában, hiszen személyes térnek tekintik. Bármelyik szín is lebeg a szeme előtt, van néhány bevált lehetőségünk, amelyek meglehetősen sikeresnek bizonyultak a meglehetősen szerény méretű hálószobák esetében. Önmagában használva a pasztell árnyalatok meglehetősen feltűnőek és melegek lehetnek, de más pasztellekkel párosítva is nagyon jól működnek. Ha szívesen párosítja pasztell színeket hálószobájába, vegye fontolóra a tűzszín, például a halvány rózsaszín és a fakó narancs kombinációját. Ha nem annyira kedveli a fehér alapú semleges színeket, mégis el akarja kerülni a pasztell világot, a kék tónusok tökéletesek lehetnek a hálószobájába. Eredetileg nyugtatók és pihentetőek, amire éppen szüksége van egy hálószobában.

Nem a zöld, nem feltétlenül világos szín, de igen, működhet egy kis hálószobában is – mindaddig, amíg elkötelezi magát a szoba természetes és mesterséges megvilágításának fenntartása mellett. Különösen szeretjük azt az ötletet, hogy egy moha zöld szoba nagy nyitott ablakkal rendelkezik, hogy a belső terek a szabadban lévő zölddel eggyé váljanak. Az a nap, amikor a tervező istenek jó hangulatban voltak, az a nap, amikor számtalan törtfehér árnyalattal megáldottak minket, például „gyöngy”, „por”, „csont”, „kókuszdió”, „tojáshéj” stb. Fontolja meg a törtfehér árnyalatot (vagy akár egy szép krém színt) a sima fehér helyett, ha azt szeretné, hogy a kis hálószoba nyitottnak és tágasabbnak tűnjön.