Etetőkocsi igen kedvező áron online!

A függőleges etetők gyorsan eltűnnek a takarmánymalomból; azonban még mindig nagyon gyakoriak a takarmánygyártási műveletekben. Ez elsősorban az alacsonyabb költségüknek köszönhető; azonban kialakításuk miatt a függőleges etetők jól illeszkednek a farmon a takarmányozási forgatókönyvbe. A függőleges etetők bizonyos mértékig változtak az évek során.

Etetőkocsi igen olcsón rendelhető a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie, itt a helye nálunk ha önnek is prémium minőségű és megbízható etetőkocsira lenne szüksége. A változás nagy részét az állatok takarmányozási műveleteinek változása okozta. A függőleges etetők a kis takarmánymalmokban a leggyakoribb típusok. A függőleges típus azonban kevésbé alkalmas akvakultúra-, baromfi- és haltakarmányokhoz, mint a horizontális típus, amelyek sokkal hatékonyabbak kis mennyiségű folyadékok (például hozzáadott lipidek) keverésében, vagy különböző szemcseméretű összetevők keverésében. A vertikális etetők korai tervei egy függőleges etetőkádból álltak. A etetőelem 1 vagy 2 függőleges csavarból állt, amelyek a takarmányt az etető aljáról a tetejére emelték.

Amikor a takarmány elérte a tetejét, kiömlött, és visszadolgozták a középső csiga konfiguráción. Elméletileg a keverési művelet hatékony, és képes homogén keverék előállítására; azonban a lassú keverési hatás miatt a homogén keverék eléréséhez szükséges idő lényegesen hosszabb (akár 5x), mint a vízszintes szalagkialakításnál. A függőleges etetők következő generációja, amelyet elsősorban a tejüzemhez terveztek, ugyanazt a középső csiga koncepciót alkalmazza, de késpengéket is tartalmaz a csiga járataira, hogy bizonyos fokú részecskeméret-csökkenést eredményezzen a durva takarmányfrakcióban. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a gravetti.hu weboldalra.