Építő zselék alacsony áron az interneten

Ha még nem ismeri a gél körmöket, akkor kíváncsi lehet, mi a különbség a kemény gél, a lágy gél és az építő gél kifejezések között. Nézzük meg mik is ezek pontosan.

Építő zselék várják a marilynails.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhatja a zselék teljes leírását és rendelhet is majd akár néhány kattintással. Kemény zseléket használnak körömhosszabbítások készítéséhez, mivel olyan hosszúságot adhatnak hozzá, amit a legtöbb lágy gél nem. E tekintetben hasonlítanak az akril körmökhöz, de még meg kell szárítani LED vagy UV lámpa alatt. Eltávolításukhoz általában le kell reszelni őket, így nagyobb kárt okozhatnak a természetes körömben. A puha gélek hihetetlenül népszerűek a mai ügyfelek körében, mivel ugyanolyan tartósak, mint egy kemény gél, de könnyebben eltávolíthatók. Más néven „leáztató” gélek, szükség esetén acetonnal óvatosan eltávolíthatók. Sok mai lágy gél ecsettel ellátott palackban kerül forgalomba, és a szokásos körömlakkhoz hasonlóan felvihető – bár még körömlámpával kell kikeményíteni. Továbbra is vastagságot és némi hosszúságot adhat a körömhöz, bár nem tudja meghosszabbítani őket, mint egy kemény géllel. Tehát általában a természetesebb hatás érdekében használják őket. Lágy és kemény építő zseléket is kaphat az alak és a hossz létrehozásához.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindkét típusú építő gél különbözik a szokásos géllakkoktól. Ezek vékonyabb konzisztenciájúak, és bár segítenek a köröm megerősítésében, nem olyan szívósak, mint az építő zselék. Géllakkot festhet a természetes körömre vagy az építő gél tetejére – csak ügyeljen arra, hogy ugyanazon a gélrendszer márkán belül maradjon. Az építőgél használata az adott márkától függ. További részletekért és rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.