Élvezze néha a megérdemelt wellnesst

Hazánkban igazán nincs hiány a különféle wellness szolgáltatást kínáló létesítményekből, mindenki találhat az igényei számára ideális szállót, ahol felfrissülhet testileg is és lelkileg is. A tél végével és lassan a tavasz beköszöntével érdemes egy hétvégét a feltöltődésre szánni, egy kicsit kényeztetni magunkat, hogy újult erővel lássunk neki a tavasz kihívásainak. Most bemutatjuk az egyik legjobb a wellness dél-dunántúli fellegvárát, avagy Bikalt, mely remek választást ígér!

[wp_ad_camp_1]

Bikalt település, a Mecsek hegység lábainál, Baranya megyében található. Az elmúlt évtizedekben bizony messze földön híressé tette az ott termelt zamatos sárgabarack, az egykori komlóültetvények, és persze a bikali nyulak, a falut körülölelő tavak halairól már nem is beszélve.

Bikal wellness
Bikal wellness

A településen található szállodakomplexumban egy teljesen egyedülálló francia élményfürdő, egy mesésen szép, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és különleges reneszánsz palotafürdő várja a kikapcsolódásra vágyókat. A kastélyszálló közelében fekszik a Reneszánsz Élménybirtok is, mely Magyarország első tematikus élményparkja, ami egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori országot, ahol korhű környezetben kézműves mesterek, harcedzett lovasok és íjászok közreműködésével ismerhető meg a reneszánsz életforma.

A lazításra, a valóban nyugodt kikapcsolódásra vágyóknak tökéletes választás centrum csendes pihenő csomagja, mely által egy gyerekzsivajtól mentes szobát és fürdőt, illetve testi-lelki feltöltődést biztosító nyugodt környezetet kapnak a kedves vendégek! Nem túlzás, hogy napok alatt kipihenhető az egész évi fáradalom. A minden elvárást felülmúló alapszolgáltatások természetesen tovább bővíthetőek különleges élményekkel, mint például a hintózás piknik kosárral, fürdőrész kizárólagos használata és így tovább.