Duguláselhárítás a mosogatóban

A mosogató duguláselhárító VIII. kerület és környékén éjjel-nappal hívható, ha olyan mértékben záródott el a cső, hogy házi módszerekkel nem tudjuk megoldani a problémát. Ám sok esetben szakember nélkül is el tudjuk érni, hogy a mosogatóban újra lefolyjon a víz.

[wp_ad_camp_1]

A mosogató duguláselhárító VIII. kerület területén több éves szakmai tapasztalattal végzi munkáját. Nap mint nap találkozik elzáródott lefolyókkal, melyeknél a dugulás gócpontja leggyakrabban a szifonban alakul ki. Ilyenkor igénybe vehetjük a mosogató duguláselhárító VIII. kerületi szolgáltatásait, de akár saját kezűleg is hozzáfoghatunk a szifon kitisztításához, amivel azon nyomban el is tudjuk hárítani a hibát. A szifon szétszedése egyszerű feladat, mindössze a tömítésekre kell fokozottan odafigyelni.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Ha szétcsavartuk, alaposan mossuk át és húzzunk gumikesztyűt, majd a csőbe is nyúljunk fel és ujjunkkal kapargassuk ki a lerakódott szennyeződéseket. Ezzel nem csak a dugulást számolhatjuk fel, de megszüntethetjük a kellemetlen szagok gyökerét is. Ha a probléma ezek után is fennáll, a mosogató duguláselhárító VIII. kerület és körzetében ingyenes kiszállással áll rendelkezésre!