Diplomás társkeresés a Duals iroda segítségével!

Éppen most végeztél az egyetemen vagy a főiskolán? Úgy érzed, hogy végre egy kicsit foglalkozhatsz a társkeresés gondolatával is? Véget értek a szemináriumok, a vizsga időszakok, és végre magaddal és magánéleteddel is foglalkozhatsz?

[wp_ad_camp_1]

A Duals Társkereső Iroda diplomás társkeresés programja már vár Rád, hiszen számunkra is igen fontos, hogy minél előbb családot alapíthass és végre egy nyugodt és meghitt családi körben tölthesd el hétköznapjaidat, hétvégéidet. Társkereső irodánk több mint 6 éves tapasztalattal a háta mögött segít majd neked abban, hogy tényleg a megfelelő társat találd meg. Számtalan izgalmas utazáson és programon vehetsz részt, melyet irodánk az év több hónapjában is megszervez tagjainak. Ezeken a közös programokon lehetőséged lesz arra, hogy diplomásokkal ismerkedj, akik hasonló nézetekkel és érdeklődési körrel bírnak, mint Te.

Társkeresés
Társkeresés

A diplomás társkeresőben a saját korosztályoddal ismerkedhetsz. Itt 35 év alatti diplomás nők, és 40 év alatti diplomás férfiak ismerkednek, komoly kapcsolat reményében. Ha úgy érzed, hogy eljött a Te időd, akkor mindenképpen tegyél egy látogatást budapesti irodánkba, ahol személyesen is megismerkedhetünk. Reméljük, hogy személyes ajánlataink majd téged is meggyőznek, és következő közös programjainkon már Te is részt veszel és elkezded segítségünkkel a diplomás társad keresését. Ne habozz sokáig, hiszen az idő múlik, és rád még annyi öröm és szórakozás vár, kár lenne húzni az időt! Gyere és ismerkedj kötetlenül társkereső programjainkon!

Forrás: http://diplomas-tarskereses.com/