Dan Brown könyvek alacsony áron

Az elveszett szimbólum egy 2009-ben megjelent regény, amelyet Dan Brown amerikai író írt. Ez egy thriller, amely Washingtonban játszódik, a Da Vinci-kód eseményei után, és a szabadkőművességre támaszkodik mind visszatérő témája, mind főbb szereplői tekintetében.

Dan Brown könyvek a legjobb áron várják a book24.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk ha ön is megismerkedne Dan Brown izgalmas könyveivel. 2009. szeptember 15-én jelent meg, ez a harmadik Brown-regény, amelyben a Harvard Egyetem szimbolikusa, Robert Langdon karaktere szerepel a 2000-es Angyalok és démonok és a 2003-as A Da Vinci-kód után. 6,5 millió példányban adták ki először (5 millió Észak-Amerikában, 1,5 millió az Egyesült Királyságban), ami a Doubleday történetének legnagyobb példányszáma. Az első napon a könyvből egymillió kelt el keményfedeles és e-könyves változatban az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában, így a történelem leggyorsabban eladott felnőtt regénye lett. Megjelenésének első hat hetében a New York Times legjobb eladóinak listáján az első helyen állt, és 29 hétig maradt a listán. 2013 januárjában 30 millió nyomtatott példánya volt világszerte.

A híres harvardi szimbolikus, Robert Langdon felkérést kapott, hogy tartson előadást az Egyesült Államok Capitoliumában mentorának, egy Peter Solomon nevű 33. fokozatú szabadkőművesnek a meghívására, aki a Smithsonian Intézet vezetője. Salamon arra is kérte, hogy hozzon egy kis, lezárt csomagot, amelyet évekkel korábban Langdonra bízott. További részletekért és a könyve megvásárlásáért látogasson el hozzánk a book24.hu weboldalra, hiszen itt mindent megtalál elérhetőségeinkkel együtt, hogy felvehesse a kapcsolatot barátságos csapatunkkal kérdések felmerülése esetén.