Csúszásbiztos kesztyűk kedvezményes áron a legjobb helyről!

A védőkesztyű műanyag, gumi vagy szintetikus anyagból készült kézvédő berendezés. Általában olajok, oldószerek vagy vegyszerek tisztításakor vagy olajjal való munkavégzés során használják. Ezenkívül a hegesztési folyamat során használják a vágások és kopás elleni védelemhez.

Csúszásbiztos kesztyűk rendelhetőek a munkaruhazatolcson.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tekintse meg kesztyűinket amelyeket néhány kattintással megrendelhet majd. Összességében a kezei védettek a szennyeződésektől, portól, fertőzésektől és szennyeződésektől. Különböző típusú kesztyűket kap, amelyek különböző anyagokból, például nitrilből, nejlonból, műanyagból stb. készülnek, vagy különböző alkalmazásokhoz, például vegyszerálló, hőálló, elektromos biztonság stb. A biztonsági kesztyűt nem használó munkavállalók súlyos sérüléseket szenvedhetnek az elvégzett feladatokkor. Abban az esetben, ha a dolgozók puszta kézzel érintkeznek a vegyszerekkel, kémiai égési sérülést, allergiás reakciót stb. válthat ki.

Győződjön meg arról, hogy a tervezett kesztyű tiszta és szakadásálló. Ha nem biztos benne, erősítse meg vezető asszisztensével vagy felügyelőjével. Soha nem ajánlott egyszer használatos kesztyűt mosni vagy újra használni. Ellenőrizze és szerezze be a megfelelő kesztyűt a kényelem fenntartása érdekében. Győződjön meg arról, hogy alaposan megvizsgálja a kesztyűt, nincs-e rajta szakadás, lyuk, repedés vagy sérülés. Ha a vegyszerekkel dolgozik, még egy kis lyuk is nagy kárt okozhat a kezében. A kesztyű viselése előtt mindig mosson kezet szappannal és vízzel. Ne feledje, hogy a bőrből vagy pamutból készült kesztyű nem előnyös, ha veszélyes anyagokkal dolgozik. További információkért és bővebb leírásért nézzen be a munkaruhazatolcson.hu weboldalra.