A legjobb látnivalók az Olimpiai Nemzeti Parkban, Washingtonban

A Csendes-óceán északnyugati részének partja mentén az Olimpiai Nemzeti Park gleccsercsúcsok, lenyűgöző vízesések és epikus partvonalak csábító választékát kínálja a látogatóknak. A látványos és távoli park megjutalmazza azokat, akik a hegyekbe merészkednek, miközben gyönyörű és elérhető ösvényeket biztosít a többieknek.

A környező nemzeti erdő és az Olimpiai-félsziget Nyugat-Washingtonban egyaránt megéri az idejét, egyedülálló tengerparti tájakat és mesekönyvbe illő tavakat kínálva. A régió minden részét összeköti az Olympic Peninsula Loop Drive. Ez az út lehetővé teszi, hogy megtapasztalhassa az Olimpiai Nemzeti Park legjobb tennivalóit hihetetlen tájjal, miközben egyik emlékezetes kalandról a másikra indul. Jöjjön el a Quinault esőerdőbe, hogy felfedezze az ősi lucfenyőket és a gyönyörű vízeséseket. A festői főúthoz csatlakozva a Quinalt Rain Forest egy gyönyörű úttal rendelkezik. A 31 mérföldes autóút az erdő mentén vezet, körbejárva a tavat és a folyót. Az út során fontos nyomvonalak mellett halad el, amelyek készen állnak arra, hogy megmutassák a régió legjobbjait. A Föld hat legmagasabb fájának otthont adó Quinault esőerdő az óriások országa. A Big Spruce Trailhead-ről felfedezheti a világ legnagyobb sitkai lucfenyőjét.

Az Olimpiai Nemzeti Park híres hegyi túráiról és gleccserútjairól, és bőven lesz ideje bármelyiket megtenni. Azonban egy lágy, de ugyanolyan kifizetődő túra érdekében vegye fel az Ozette Loop túrát az útvonalába. Az első szakasz lefelé tart a tengerpart felé, a második szakasz felfelé a part mentén, majd a harmadik visszatér a szárazföld felé. A 9,2 mérföldet lefedő kör egyetlen nap alatt teljesíthető. A part mentén azonban vannak kempingek, amelyek csodálatos kilátást kínálnak az ébredéshez. Útközben szánjon időt a dagálymedencék megtekintésére, lustálkodjon a víz mellett, és csodálja meg a meseszép naplementét.