Comedy central online műsor

A comedy central egy népszerű televíziós csatorna hazánkban, amely a legismertebb sorozatokat közvetíti nap mint nap. Az egyik ilyen amerikai sorozat a Modern Family, amelynek megtekintheti a kezdési időpontját a musor.tv weboldalon.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central online műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtudhat a comedy central műsorairól. A Modern Family egy amerikai mockumentary családi szitkom televíziós sorozat, amelyet Christopher Lloyd és Steven Levitan készített az American Broadcasting Company számára. Tizenegy évadon keresztül folyt, 2009. szeptember 23-tól 2020. április 8-ig. Jay Pritchett által összeköttetésben álló Los Angeles külvárosában három különböző családi rendszer életét követi nyomon. Christopher Lloyd és Steven Levitan tervezték a sorozatot, miközben saját „modern családjuk” történetét osztották meg. A sorozat 2017. május 10-én egy 10. évadra újult meg, amelynek premierje 2018. szeptember 26-án volt; majd egy tizenegyedik és egyben utolsó szezonra újították meg, 2019. február 5-én, amelynek premierje 2019. szeptember 25-én volt. A sorozat fináléja 2020. április 8-án került bemutatásra.

A kritikusok a Modern Family-t az első néhány évadban elismerték. Kritikus fogadtatása a fejlődés során egyre vegyesebbé vált, de hűséges rajongótábora fennmaradt 11 szezonja alatt, és folyamatosan népszerű volt. A két utolsó évad általában pozitív válaszokat kapott, a finálé epizódnak pedig 7,37 millió nézője volt. Az utolsó epizód előtt sugárzott retrospektív dokumentumfilmnek 6,72 millió nézője volt. A Modern Family három, Los Angeles területén élő család körül forog. További részletekért és a sorozat időpontjának megtekintéséért keresse fel bátran a musor.tv weboldalt.