Bútorfogantyú és bútorlapok egy helyen

A cégünk mára már hosszas fennállással büszkélkedhet, ugyanis 1993-ban alapítottuk. Azóta kisebb-nagyobb változtatásokon is átesett, de az egyik legmérvadóbb, hogy a bútorlapok mellet ma már bútorfogantyúkat és más kiegészítőket is forgalmazzunk.

[wp_ad_camp_1]

Bútorfogantyú és sok más kiegészítő is elérhető nálunk, mellyel nagyban megkönnyíthetjük a dolgát, hiszen akár minden szükséges elemet megvásárolhat egy helyen. A vállalatunkat legfőképpen úgy jellemezhetném, hogy folyamatosan fejlesztjük, hogy a vásárlóink minden igényét ki tudjuk elégíteni. A termékeink körét mára már, olyan széleskörűvé fejlesztettük, hogy minden felmerülhető igényt a bútoriparban kitudunk elégíteni, hiszen több, mint 75 beszállítóval dolgozunk együtt. Az eladási körünk nem csak kiskereskedelmi tevékenység, hanem asztalosokat, konyhastúdiókat, és más viszonteladói partnereket is kiszolgálunk. Ezért is tartsunk nagyon fontosnak az árképzést kialakítását, és arra törekedni, hogy más kisüzletek is érvényesülhessenek mellettünk.

A kínálatunkban megtalálhatóak konyhai és gardrób rácsok, bútorfogantyúk, hulladéktárolók, bútorkivehetőpánt, továbbá megtalálhatóak még műanyagalapú termékek is, illetve vegyes bútoripari szerelvények is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további információt megtalálhat, illetve a teljes termék kínálatunkat is megtekintheti. A webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a szükséges termékeket, melyet a butorkellek.hu oldalára kattintva talál. További elérhetőségünk a következő telefonszámon: 70/429-9404. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésükre!