Budapest II. kerületi pszichológus felnőtteknek, gyerekeknek és sportolóknak

Számos élethelyzet indokolhatja, hogy az ember pszichológushoz forduljon, de erre elsősorban magának az illetőnek kell rájönnie és elszánnia magát. A problémás élethelyzetből mindig van kiút!

[wp_ad_camp_1]

Budapest II. kerületi pszichológus, Bajnai Nóra már számos szülőnek, sportolónak és gyermeknek segített, hogy élete újra visszakerüljön a normális mederbe. A 21. század technikai vívmányainak köszönhetően életünk átalakult egyszerűbb lett, bizonyos tekintetben azonban jóval bonyolultabb is. Életünk felgyorsult és egyre kevesebb időt töltünk egymással. Az emberek egyre stresszesebbek, a munka és a magánélet közti határ eltolódik és egyre nehezebb megfelelni az életszerepeknek, miközben képtelenek kikapcsolni, pihenni. Ennek pedig meg is van az eredménye, alvási problémák, gyakori megbetegedés és gyakori konfliktus formájában. A pszichológus segíthet életvezetési tanácsadással, meditációval, relaxációs módszerekkel és kapcsolati tanácsadással.

Bajnai Nóra amatőr és élsportolók számára is segítséget nyújthat a teljesítményszorongás, versenyszorongás leküzdésében, a motiváció fenntartásában, valamint a sport és a magánélet közti harmónia megtalálásában. Ugyanakkor szülők és gyermekek számára is nagy segítség lehet, hisz a 21. században a gyermeknevelés új akadályokat gördít a szülők elé. Bajnai Nóra segíteni tud az iskola, óvoda, valamint a pályaválasztás terén, valamint hasznos nevelési tanácsokkal tudja ellátni a hozzáfordulókat. Továbbá segítségével a szülő megoldást találhat a tanulási és beilleszkedési zavarok kezelésére is. A gyermekekkel való foglalkozás mindig jó hangulatban, játékos formában zajlik, így a kicsik élvezik a pszichológussal való találkozást.