Biztonságos beléptetési rendszer otthonában

Ahogy közeleg a tél, úgy emelkedik a lopások száma is, hiszen fűteni kell, nincs idénymunka és még sorolhatnánk az okokat. Ekkor sajnos sokan arra vetemednek, hogy mások kemény munkával megszerzett vagyonát tulajdonítsák el. Sok estben nem elég egy masszív ajtó, egy jó zár, ugyanis a profi betörők ezen képesek túljutni és így ha valóban szeretnénk őket kicselezni, akkor komolyabb beléptetési rendszerre van szükség.

[wp_ad_camp_1]

Az Ekey ujjlenyomat olvasó és azonosító egy olyan beléptetési rendszer, amit nem lehet elveszíteni, elfelejteni, ellopni, kilesni, másolni, hiszen itt nem egy egyszerű kulcsról, kódról, jelszóról vagy kártyáról van szó. Ezen beléptetési rendszer esetében bármilyen eszköz nélkül egyetlen érintésre nyílik az ajtó, viszont kizárólag csak az ehhez jogosultsággal rendelkezőknek engedélyezi a belépést és így mások nem juthatnak be az Ön otthonába. Az Ekey Biometric Systems által megtervezett és kifejlesztett hővonalszenzoros letapogató technológián alapuló ujjlenyomat-azonosító beléptető rendszer használható ajtók, kapuk, raktárak, családi és irodaházak és tulajdonképpen minden épület esetében, ugyanis rendkívüli biztonságot nyújtanak, emellett kényelmet és szünetmentes védelmet.

Beléptetési rendszer
Beléptetési rendszer

A rendszer a hamisítás és a manipulálás ellen is tökéletesen védett. Az Ekey rendszer az ujjlenyomat beolvasásakor egy bináris kódot készít és ezt eltárolja a memóriájában. Az algoritmus mely összehasonlítja a z ujjlenyomatokat teljesen titkos, valamint nem kompatibilis más rendszerekkel. A készülék szkennerje minden ujjlenyomat beolvasáskor elkészíti annak bináris kódját, azt továbbítja a vezérlő panelhez és ott összehasonlítja a bevitt kóddal, majd ez alapján eldönti, hogy az illető tovább haladhat vagy sem. Általa kulcsok és lakatok nélkül kap olyan védelmet, ami még a bankok számára is megfelelő.