Beton térelválasztó elemek alacsony áron

A beton térelválasztó elemek alkalmazása lehetővé teszi a szerkezetek építése közbeni térelválasztást. A betontömbök előállíthatók üreges központokkal (magokkal), hogy csökkentsék a súlyt, javítsák a szigetelést, és egy egymással összefüggő üreget biztosítsanak, amelybe betont öntve megszilárdíthatja az egész falat az építés után.

Beton térelválasztó elemek várják a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát látogasson el hozzánk még ma és tudjon meg mindent ezekről az elemekről amelyeket kedvező áron megrendelhet. A beton térelválasztó elemek néha lehetnek kúposak, így a felső felületük (a lefektetett állapotban) nagyobb felülettel rendelkezik, amelyre habarcságyat lehet teríteni és a könnyebb kezelhetőség érdekében. A legtöbb beton térelválasztó elem kétmagos, de gyártanak három- és négymagos egységeket is.  A mag lehetővé teszi acél megerősítés beillesztését a pályákba a szakítószilárdság növelése érdekében. Ezt a betonacélt tartalmazó tömbök üregeinek betonnal való fugázásával érik el.

Az így megerősített beton elemekkel ellátott terek jobban ellenállnak az oldalirányú erőknek, például a szélterhelésnek és a szeizmikus erőknek. A magok expandált polisztirol (EPS) blokkhab szigeteléssel is kitölthetők, jelentősen növelve a kapott fal R-értékét, hogy megfeleljen a nemzeti energiaszabályzatának. Különféle speciális formák léteznek, amelyek lehetővé teszik a speciális konstrukciós jellemzőket. U-alakú tömbök vagy kiütőtömbök is léteznek, amelyek lehetővé teszik kötőgerendák vagy áthidaló-szerelvények építését, az üregben a vízszintes erősítőanyag felhasználásával. Bővebb leírásért és további információkért nézzen be a gravetti.hu weboldalra és itt megtalálja a beton elemek leírását és a rendelés részleteit is.